V. Vrtal 25.
1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice B otočily zápas v Heralticích


Branky


0

Heraltice nedotáhly dobře rozehrané utkání do vítězného konce a jejich záchrana v soutěži je již téměř nemožná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vojtěch Vrtal poslal domácí do vedení

Heraltice v minulém kole podle očekávání přišli o tří zápasovou vítěznou šňůru na půdě aspiranta postupu Horního Újezdu. Hosté se s největší pravděpodobností dočkali první jarní výhry, která se však nezrodila na hrací ploše, poněvadž hosté přijeli s malým počtem hráčů. Čáslavice ale na Heraltice umí, protože je na podzim porazily jednoznačně 7:1. Zápas se hrál tvrdě a průběh hry byl zcela vyrovnaný. Domácí tým toužil potvrdit jarní formu a také se mu to ve 25. minutě podařilo. Jiljí Boudný načechral balón na hlavu Vojtěcha Vrtala, který nedal brankáři Jaroslavu Martenekovi žádnou šanci 1:0. Vstřelená branka domácí povzbudila, ale do konce poločasu už se jim vedení zvýšit nepodařilo. Přesto mohli jít do kabin velice spokojeni.

Čáslavice dokázaly zápas otočit

Po změně stran , ale domácím nevyšel úvod poločasu, a tak se začalo skóre otáčet ve prospěch hostů z Čáslavic. Vyrovnávající branka na 1:1 přišla v 50. minutě, o kterou se postaral také hlavou Jiří Vaníček, který se prosadil po rozehraném přímém kopu hostí. V 55. minutě pak domácí rozlítila situace, kdy se dostal k míči hostující Vojtěch Čurda (stojící nejspíš v ofsajdu) a poslal hosty do vedení 1:2. Domácí tým to na dlouhou dobu zaskočilo a také se mu již do konce zápasu vyrovnat nepodařilo, a tak nakonec všechny body putovaly do Čáslavic.



Ohlasy k zápasu


Heraltice
Rygl Jaromír, trenér: Dneska jsme hráli velice dobře, ale pan Vídeňský vyhrál hostům utkání a stal se tak jejich nejlepším hráčem.

FK Čáslavice-Sádek B
Málek Rostislav, trenér: V bojovném utkání jsme prostřídali některé hráče, kteří přinesli naší hře oživení. Konkrétně to byli Jan Hanzal a Jiří Vaníček.



Sestavy


Heraltice
J. Krul [-] - P. Příhoda [-] , M. Kourek [-] , M. Caha [-] , J. Koukal [-] - M. Káčer [-] , J. Hroch [-] , M. Pospíšil [-] , Š. Koukal [-] - J. Boudný [-] , V. Vrtal [-] (75. Z. Příhoda [-] ) -

FK Čáslavice-Sádek B
J. Martenek [-] - M. Obůrka [-] (46. J. Vaníček [-] ) , P. Klika [-] , J. Mach [-] - M. Busta [-] (46. J. Hanzal [-] ) , M. Klika [-] , L. Rubák [-] , J. Vecheta [-] - P. Bednář [-] , J. Kopl [-] (46. P. Růžička [-] ) , V. Čurda [-] (88. J. Kacetl [-] )

ŽK: 82. P. Příhoda - 6. L. Rubák , 47. J. Vaníček , 69. M. Klika . ČK: 80. J. Koukal .
Místo: Heraltice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: JÁN Jiří - VÍDENSKÝ Bohumil, VELEBA Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.