5:1
(2:1)
36. J. Lang
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice si po dlouhé době opět zastřílely


Branky


6. J. Čech , 8. V. Liška , 74. V. Liška , 85. D. Kincl , 88. S. Michal - 36. J. Lang
0

Fotbalisté Radotic si výhrou nad Novými Syrovicemi udrželi dvou bodovou ztrátu na vedoucí Litohoř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radotice poslední dva zápasy pouze zremizovaly a propadly se v tabulce z první pozice až na třetí. Přesto na vedoucí příčku ztrácejí pouze dva body, ale další ztrátu si již nemůžou dovolit. Soupeř z Nových Syrovic by mohl být pro Radotice přijatelným soupeřem, poněvadž se jim na jaře tolik nedaří. V Nových Syrovicích skončil podzimní zápas nerozhodně. Domácí vlítli na svého soupeře zhurta a již v 6. minutě po Michalově dloubnuté nahrávce přehodil brankáře hostů Kratochvíla Jan Čech 1:0. V 8. minutě to bylo již 2:0. Čech našel nahrávkou Vlastimila Lišku, který uklidil míč k tyči Kratochvílovy brány. Hosté ale neodpadli a hráli s domácími vyrovnanou partii. Jejich největší šance byla po trestném kopu Jiřího Marka. Jeho střelecký pokus domácí obrana zažehnala hlavou. Přesto se ve 36. minutě hosté radovali z gólu Josefa Langa 2:1.

Domácí ještě skóre navýšili

Druhý poločas začali domácí několika příležitostma, které zaváněli gólem. V 50. minutě předložil Kincl Liškovi přihrávku, který však přestřelil branku hostí. V 53. minutě pak Kincl vystihl špatnou přihrávku Syrovic, ale jeho střelecký pokus skončil vedle. V 56. minutě pak pěknou střelou z dálky ohrozili hosté Tesařovu bránu, která skončila třicet čísel od šibenice. Potom ještě našel křižnou nahrávkou Liška Tobolku, ale Kratochvíl jeho střelu perfektně vyrazil. V závěru utkání se domácí začali prosazovat i gólově. V 74. minutě se trefil z dálky druhou brankou v zápase Vlastimil Liška a bylo to již 3:1. V 85. minutě pak našel Liška uličkou Daniela Kincla a ten se nemýlil 4:1. V 87. minutě pak nevyužil šanci  Stanislav Michal, který pak přeci jen o minutu později pečetil vítězství svého celku na 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Radotice
Kincl Daniel, trenér: Dnešní soupeř byl dost dobrý a hra byla zcela vyrovnaná.

SK Nové Syrovice B
Nejerál Leoš, hráč: Dneska to nebyl špatný zápas. Domácí byli lepší, my jsme v závěru utkání zcela odpadli.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
T. Tesař [-] - A. Jelínek [-] (70. T. Kincl [-] ) , M. Tobolka [-] , F. Tobolka [-] , V. Vyhnálek [-] , P. Tobolka [-] - V. Liška [-] , J. Čech [-] , M. Novák [-] (46. D. Kincl [-] ) , M. Habich [-] - S. Michal [-]

SK Nové Syrovice B
J. Kratochvíl [-] - R. Janoušek [-] , L. Kouřil [-] , L. Houserek [-] , K. Filipský [-] , P. Polák [-] (51. J. Zelenka [-] ) , J. Lang [-] , J. Marek [-] , J. Vlček [-] , P. Zerza [-] , J. Weidenthaler [-]

Místo: Radotice. Počet diváků: 75. Rozhodčí: RYGL Antonín - NEVĚČNÝ Jan (N), HOUSEREK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.