Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice B připravily Kouty B o jarní neporazitelnost


Branky


0

Fotbalisté Přibyslavic B se postarali jako první na jaře nejen o výhru, ale i o neprůstřelnost týmu z Koutů. A to dokonce čtyřikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili vývoj první půle

Před začátkem utkání byli asi všichni aktáři zápasu, ale i diváci zvědavy, jestli i tentokrát vydrží jarní neprůstřelnost Koutů. Také v podzimním měření sil Kouty proti svému soupeři neinkasovaly a dokázaly vyhrát jedinou brankou v zápase. Přibyslavice des začali na domácím půdě aktivně a od samého začátku byli lepším týmem. Byli to však hosté, kteří se jako první radovali ze vstřelené branky. V 11. minutě proměnil pokutový kop Roman Komínek 0:1. Domácí byli i přesto aktivnější a v 16. minutě vyrovnal Petr Vejmělek 1:1. Poté se hra vyrovnala a v 30. minutě strhl vedení na stranu domácích Radek Jež, který si svoji branku poctivě vybojoval 2:1. Do konce poločasu již žádná branka nepadla a do kabin odcházeli domácí velice spokojeni.

Domácí rozstříleli nejlepší obranu jara

Ve druhém poločase začali domácí velmi aktivně a po rychle vhozeném autu a ve 47. minutě se prosadil domácí ostrostřelec Luboš Lopatář 3:1. Po této brance dostali šanci náhradníci z lavičky a střídající Jan Packa se prosadil v 77. minutě, zvýšil tak na 4:1. Domácí se s výsledkem nechali trochu uspokojit a hosté se tak dostávali více do brankových příležitostí. Z jedné z nich snížili v 86. minutě na konečných 4:2 Ivo Kratochvíl. Domácí Přibyslavice tak odčinily kruté selhání z minulého kola v Heralticích kdy podlehly vysoko 6:0.



Ohlasy k zápasu


Po utkání v Heralticích jsme si v kabině leccos vyříkali a jsem rád, že jsme se poučili a vstoupili do utkání aktivněji. Jsem rovněž rád, že se prosadil Jan Packa, kterému jsme pomalu začali přezdívat nulomet.
SK Kouty B
Neuman František, trenér: Domácí byli dnes bojovnější a důraznější. Naše obrana dnes dělala chyby a nabízeli jsme tak domácím možnosti ke skórování.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice B
K. Svoboda [-] - J. Skrobikowski [-] , F. Holub [-] , L. Sekerka [-] , J. Pojer [-] - R. Jež [-] (75. P. Mícek [-] ) , M. Molák [-] (57. J. Rambousek [-] ) , P. Masopust [-] (80. J. Škarvada [-] ) , L. Matějek [-] - L. Lopatář [-] , P. Vejmělek [-] (65. J. Packa [-] )

SK Kouty B
O. Veselý [-] - J. Kašpar [-] , R. Veselý [-] , R. Nováček [-] (70. F. Neuman [-] ) , L. Neuwirth [-] - M. Smejkal [-] , R. Komínek [-] , T. Štveráček [-] , D. Hrubý [-] - T. Riedl [-] , I. Kratochvíl [-] -

ŽK: 20. R. Komínek , 30. O. Veselý .
Místo: Přibyslavice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KAŇKA Josef - VEJMĚLEK František (N), KOUKAL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.