Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podhorácko vydřelo výhru minutu před koncem


Branky


0

Střídající Stanislav Šťáva se stal hrdinou zápasu domácího Podhorácka proti poslednímu Předínu. Jeho trefa znamená, že se jeho tým dostal do kontaktu se středem tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Josef Šindelář poslal překvapivě hosty do vedení

Podhorácko přivítalo na svém hřišti další celek ze spodní části tabulky, a to poslední Předín. Ten na jaře nezískal žádný bod, ale jeho porážky byly vždy těsné. Vždy to byla porážka o jediný gól. Výjimkou byl pouze zápas v Nových Syrovicích., kde Předín prohrál 4:1. Na podzim se oba soupeři rozešli smírně. V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas s řadou nepřesností na obou stranách. Hosté se ujali ve 28. minutě vedení po jednom z brejků. Úspěšným střelcem byl Josef Šindelář 0:1. Domácí hrozili pouze z centrů a standardních situací, ale vyrovnat se jim nepodařilo. Předín si tak do druhého poločasu přenesl nadějné vedení. Domácí tak čekala do druhé půle těžká práce, aby výsledek otočili.

Střídající Šťáva zařídil domácím všechny tři body

Na začátku druhého poločasu měli domácí optickou převahu, kterou korunoval v 55. minutě vyrovnávacím gólem z malého vápna Jaroslav Veselský 1:1. Poté se hra zbytečně přiostřila a za oplácení byl vyloučen hostující hráč Ondřej Vrbka, který oslabil Předín na závěrečných dvacet minut. Když už se oba celky smiřovaly s bodem, rozhodl po centru z pravé strany a závaru před bránou v 89. minutě střídající Stanislav Šťáva 2:1. V nastaveném čase mohli ještě hosté vyrovnat, ale velkou šanci zlikvidoval Zdeněk Řepa a připravil tak Předín o první jarní bod.



Ohlasy k zápasu


FK Podhorácko 2015
Totek Martin, hráč: Pro nás strašně důležité tři body z vyrovnaného zápasu. Teď nás čekají soupeři z horního patra tabulky, budeme se snažit ještě nějaké body urvat a posunout se v tabulce výše.

Předín
Vybíral Kamil, vedoucí: Soupeře jsem se snažili aktivně napadat Byl to vyrovnaný zápas. Velký podíl na průběhu utkání měl rozhodčí, který dnes předvedl hodně špatný výkon.



Sestavy


FK Podhorácko 2015
Z. Řepa [-] - J. Roupec [-] (80. M. Hybner [-] ) , D. Hybner [-] , M. Řepa [-] , V. Trojan [-] - J. Lojda [-] , M. Táborský [-] , M. Gáborík [-] (46. M. Zikmund [-] ) , P. Bulička [-] , S. Lojda [-] (62. P. Větrovský [-] ) - J. Veselský [-] (76. S. Šťáva [-] ) -

Předín
A. Nykl [-] - T. Vrbka [-] , P. Šindelář [-] , J. Šindelář [-] , V. Kos [-] , Z. Kreuz [-] , O. Vrbka [-] , D. Píša [-] , P. Polehla [-] (86. M. Suchna [-] ) , P. Frenc [-] (13. P. Šindelář [-] ) , D. Bouda [-]

ŽK: 70. M. Řepa , 78. S. Šťáva - 87. P. Šindelář . ČK: 70. O. Vrbka .
Místo: Lesonice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: OŠMERA František - ŠINDELÁŘ Marek (N), TOMEK Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.