Litohoř si výhrou upevnila vedení v tabulce


Branky


0

Vyrovnaný zápas, který se hrál v Litohoři skončil lépe pro domácí tým a tím udržel vedoucí postavení šest kol před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas přinesl jeden gól

Vedoucí tým Litohoře přivítal na svém hřišti Opatov, který v posledních dvou zápaseh dokázal zvítězit a patří k nejlepším celkům jara se čtyřmi výhrami. Stejnou bilanci mají i domácí, kteří by si případnou výhrou udrželi vedoucí postavení v tabulce. Na podzim mezi těmito celky padla jediná branka, ze které se radovali fotbalisté Litohoře. Utkání také začalo vyrovnanou partií. Ve 14. minutě dostal domácí tým do vedení Kamil Svoboda, který se trefil na zadní tyč po rohu Litohoře 1:0. Ve 30. minutě mohl potvrdit domácí vedení Ladislav Dolanský, ovšem přestřelil pouze odkrytou opatovskou branku po pěkné Coufalově nahrávce. Ve 41. minutě mohli naopak vyrovnat brankou do šatny hosté, ale Daniel, který šel sám na brankáře Dvořáka, neuspěl.

Na začátku druhé půle rozhodl Dominik Punčochář

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, když v 50. minutě utekl po lajně Libor Coufal, který našel na zadní tyči Dominika Punčocháře a ten uklidnil hrstku svých nejvěrnějších diváků 2:0. Hosté však zápas nezabalili a byli domácím rovnocenným soupeřem. V 63. minutě se pak vyznamenal hostující brankář Hanzal, který vytáhl Dolanského dělovku z dobrých 25 metrů na břevno. O minutu později pak na druhé straně ohrozil vlastní branku po rohovém kopu Josef Pintér. Naštěstí pro Litohoř měl Ondřej Dvořák dobře postavenou brankovou konstrukci. V 80. minutě selhal Kamil Svoboda na výborném Onřeji Hanzalovi a v 89. minutě pak střelecký pokus Opatova skončil na břevně. Domácím se tak po závěrečném hvizdu rozhodčího Pojezdného ulevilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Litohoř
Šafrata Marek, asistent trenéra: S Opatovem bývají velice těžké zápasy a i tento nebyl výjimkou. Ve velice důležitém zápase nás hosté velice potrápili. Zápas zvládl dobře i pan rozhodčí.

FK Opatov
Hanzal Lukáš, trenér: Hrála se vyrovnaná partie. Rozhodly prakticky standartky . Domácí hráli dobře kombinačně



Místo: Litohoř. Počet diváků: 30. Rozhodčí: POJEZNÝ Jan - DOLANSKÝ Ladislav (N), KVAISER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.