3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 10:15

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř doma dokázala vyhrát


Branky


0

Fotbalisté Litohoře zapoměli na zaváhání z minulého kola a po domácí výhře se bodově srovnali s vedoucími Radoticemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali srovnat krok v oslabení

Litohoř vydržela v čele tabulky pouhé jedno kolo, když nestačila na B tým Koutů. Nové Syrovice si naopak připsaly první jarní výhru nad Předínem. Podzimní duel skončl trochu nečekanou vysokou výhrou Nových Syrovic 4:1. Do zápasu, který se hrál v tradičním nedělním dopoledním čase vstoupili domácí aktivněji, čehož využil v 17. minutě střelou k tyči po standartce Ladislav Dolanský 1:0. Domácí tento gól trochu ukolébal a nechal hrát hosty. V první půlhodince, ale nejvíce úřadoval rozhodčí Kalášek, který rozdal pět žlutých karet. A jelikož Jakub Weidenthaler uviděl ve 24. minutě po zákroku na Dominika Punčocháře další žlutou, musel jít předčasně do sprch. Přesilovku domácí nevyužili, ba naopak. Ve 30. minutě se po jednom hostujícím brejku dostal míč do pokutového území, kde stál Martin Ferdan a dokázal vyrovnat na 1:1.

Domácí dokázali přesilovku využít

Druhý poločas začali domácí opět aktivně a do dvou šancí se dostal Astrit Kabashaj. Poprvé přestřelil branku po nahrávce Libora Coufala a podruhé neprostřelil brankáře Nováka, když se před tím zbavil dvou bránících hráčů. Ve 48. minutě hosté při odkopávání míče na vlastní půlce našli hlavu Kamila Svobody, který poslaldo šance Libora Coufala, a ten si z následující situací dokázal poradit a poslal domácí opět do vedení 2:1. Potom přišly dvě šance, do kterých se dostal Patrik Szabó. První jeho střelecký pokus rozezvučel Novákovu tyč a potom rozvlnil síť, ale pouze boční. Definitivní jistotu pak dal Litohoři v 80. minutě Kamil Svoboda, který postupoval křižně do středu hřiště a střelou obstřelil brankáře Nováka 3:1. V závěru utkání si domácí výhru v klidu pohlídali.



Ohlasy k zápasu


TJ Litohoř
Dvořák Ondřej: Mrzí nás, že jsme nevyužili několik vyložených šancí, ale hlavně že se vyhrálo a držíme se po třech získaných bodech ve vedoucí čtyřce.

SK Nové Syrovice B
Škoda Adam,trenér: Zápas se mi nehodnotí jednoduše, protože ho ovlivnilo velice přísné a brzké vyloučení našeho obránce. Poté jsme měli nějaké šance, ale v obraně nám vznikaly velké mezery, které domácí dokázali potrestat. Výsledek je milosrdný, když vezmu v potaz množství domácích šancí. Mnoho těchto šancí zneškodnil také náš brankář.



Sestavy


TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - D. Bouda [-] (22. M. Šafrata [-] ) , D. Punčochář [-] , A. Kabashaj [-] (62. P. Obrdlík [-] ) , L. Coufal [-] , L. Dolanský [-] , P. Szabó [-] , K. Svoboda [-] , K. Svoboda [-] , R. Szabó [-] , L. Klejdus [-]

SK Nové Syrovice B
M. Novák [-] - L. Nejerál [-] , P. Polák [-] , J. Vrba [-] , J. Železný [-] (63. L. Houserek [-] ) , R. Janoušek [-] , J. Houserek [-] (26. V. Toman [-] ) , J. Lang [-] , M. Ferdan [-] , J. Vlček [-] , J. Weidenthaler [-]

Místo: Litohoř. Počet diváků: 65. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - BÁRTŮ Vít (N), KŘIKAVA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.