1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B opět vítězně


Branky


0

Další výhrou z jarní části se blýskly Šebkovice B a dotáhly se bodově na další tým jara, Kouty B. Porážka Předína znamená pokles na poslední místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dokázali jednou prosadit

Předín už asi ztratil i poslední šanci na záchranu, a tak mohl nastopit do zápasu s Šebkovicemi uvolněnější. Navíc se k nim v tabulce přiblížily Heraltice, a to určitě Předín nebude chtít převzít roli nejhoršího týmu soutěže. Šebkovice mají na jaře jiné starosti, a to příjemné. Na kontě mají dvě výhry a jednu nečekanou remízu z Horního Újezdu. I s jejich herním projevem vládne u trenérů spokojenost. Na podzim skončil zápas 6:2 pro Šebkovice, takže favorit utkání byl daný. Za příjemného fotbalového počasí a před slušnou diváckou kulisou sta diváků nastoupil domácí Předín po dlouhé době z pozice nejhoršího celku soutěže. O motivaci do zápasu měl Předín postaráno. Od začátku utkání se domácí snažili o dobytí Pitourovy branky, ale šebkovický gólman si dokázal se všemi domácími střeleckými pokusy poradit. Šebkovice neměly úplně svůj den, přesto je ve 21. minutě dostal Pavel Hrůza do vedení 0:1. A jak se později ukázalo byl to na dlouhou dobu jediný gól utkání.

Domácí sahali po bodu, ale minutu před koncem o něj přišli

I ve druhém poločase byli domácí hostům rovnocenným soupeřem a snažil se neustále alespoň o vyrovnání. To se jim nakonec podařilo až v 86. minutě zásluhou Pavla Šplíchala 1:1. Bohužel pro smůlu domácích vydržela radost domácích pouhé tři minuty, protože v 89. minutě přeci jen Šebkovice potvrdily roli favorita a zásluhou Ladislava Havla vyhrály nejtěsnějším vítězstvím v poměru 1:2.



Ohlasy k zápasu


Předín
Vybíral Kamil, vedoucí: Zápas byl vyrovnaný. Hráli jsme aktivně, ale soupeř byl o gól lepší.

TJ Sokol Šebkovice B
Říha Zdeněk, vedoucí: Naše vítězství bylo utrápené, ale tři body z venku jsou dobré. Domácí hráli velmi bojovně.



Sestavy


Předín
A. Nykl [-] - T. Vrbka [-] , P. Šindelář [-] , O. Vrbka [-] (67. P. Šplíchal [-] ) , V. Kos [-] , Z. Kreuz [-] , P. Šindelář [-] (83. D. Veleba [-] ) , D. Píša [-] , P. Polehla [-] , P. Frenc [-] , D. Bouda [-]

TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - J. Fejta [-] , J. Holčapek [-] , P. Hrůza [-] (85. L. Havel [-] ) , P. Tržil [-] - L. Pecka [-] (83. P. Konvalinka [-] ) , S. Zikmund [-] (71. L. Štveráček [-] ) , R. Černý [-] , R. Svoboda [-] - P. Durda [-] , J. Hobza [-]

Místo: Předín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - EIS Jiří (N), KOŘÍNEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.