2:3
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heraltice vyhrály první zápas tohoto ročníku


Branky


25. M. Zikmund , 60. S. Lojda - 1. M. Káčer (p.) , 6. Š. Koukal , 23. Š. Koukal
0

Překvapivou výhrou Heraltic skončil zápas na půdě FK Podhorácko. Hosté se tak v tabulce přiblížili poslednímu Předínu na jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zaskočili dokonale domácí tým

Domácí totálně zaspali začátek. Hned v první minutě po chybách ve středu hřiště si jeden z hostujících hráčů poslal míč kolem domácího obránce, který ho už jen stihl faulovat a správně byla nařízena penalta, kterou bezpečně proměnil Marian Káčer 0-1. Domácí se nestačili ani pořádně rozkoukat a v šesté minutě dostali další gól. Ze střední vzdálenosti vystřelil ne příliš tvrdou střelu Štěpán Koukal. Střela však byla tečována a šla na druhou stranu než se přemisťoval domácí gólman 0-2. Po té se ani nehrál fotbal, ale spíše nakopávaná z obou stran. Nutno říci, že na tomto tvrdém a hrbolatém terénu jdou jen těžko provádět pohledné kombinace. Hostům se tento způsob fotbalu dařil více a byl i nadále nebezpečnější. Kolem dvacáté minuty začali přebírat iniciativu domácí, ale místo snížení dostali další ránu. Ve 23. minutě vyslali z velké vzdálenosti střelu na bránu, ale brankáři míč propadl mezi rukama do sítě, velmi laciný gól, střelcem byl podruhé Štěpán Koukal 0-3. Domácí byli v šoku, tohle proti poslednímu týmu tabulky nečekali. Ve 26. minutě vykřesal jiskřičku naděje Miroslav Zikmund, který po rohu ze skrumáže snížil na 1-3. Dále se hrála nakopávaná s minimem přesných přihrávek, diváci nemohli být spokojeni. I když domácí pomalu začali vyhrávat souboje a přibližovali se k pokutovému území soupeře, žádnou další vyloženou šanci si v prvním poločase nevytvořili. Hosté zase byli nebezpeční z rychlých protiútoků, ale ani oni si už v prvním poločase žádnou šanci nevytvořili.

Domácí pouze snížili

Do druhého poločasu domácí vstoupili s tím, že se pokusí alespoň zdramatizovat výsledek. Hosté naopak chtěli průběžné skóre udržet a tomu přizpůsobili způsob hry. Nutno říci, že se jim to dařilo a rychlým přístupem a tvrdostí v obraně domácím útočníkům moc šancí k prosazení nedávali. V 60. minutě však utkání zdramatizoval  Stanislav Lojda, který vystřelil asi ze třiceti metrů a to co se stalo v prvním poločase domácímu brankářovi se stalo i hostujícímu a míč skončil v síti 2-3. V 72. minutě se nechal vyloučit jeden z hostujících hráčů po druhé žluté kartě a domácí vycítili šanci na zisk alespoň bodu. Hra se jim však nedařila a až na jednu nebezpečnou hlavičku Stanislava Lojdy si šanci nevytvořili.

 



Ohlasy k zápasu


FK Podhorácko 2015
Totek Martin, hráč: Utkání se těžko hodnotí. Zřejmě došlo k podcenění soupeře a mysleli jsme si, že to půjde samo. Ale to co se stalo v prvních šesti minutách, to jsem snad nezažil. Pak jsme se z toho šoku už prakticky nedostali a mě zbývá soupeři gratulovat za výhru, kterou si svojí bojovností zasloužili.

Heraltice
Hroch Jaromír. hráč: K vítězství nám hodně pomohlo, že domácí měli v brance slabšího brankáře. Víc jsme také dohrávali osobní souboje a byli aktivnější.



Sestavy


FK Podhorácko 2015
M. Lojda [-] - M. Řepa [-] , J. Roupec [-] , D. Hybner [-] , V. Trojan [-] - S. Lojda [-] , J. Lojda [-] (84. M. Hybner [-] ) , M. Táborský [-] (35. M. Cakl [-] ) , M. Zikmund [-] - J. Veselský [-] , M. Totek [-] (82. J. Šaman [-] )

Heraltice
J. Krul [-] - P. Příhoda [-] , M. Kourek [-] , J. Koukal [-] , L. Píša [-] - Š. Koukal [-] , L. Lazárek [-] (66. M. Pospíšil [-] ) , J. Hroch [-] , M. Káčer [-] - J. Boudný [-] (46. V. Vrtal [-] ) - Z. Lazárek [-] (71. M. Caha [-] )

ŽK: 1. M. Řepa , 79. D. Hybner , 89. J. Šaman - 7. L. Lazárek , 19. L. Píša , 21. M. Káčer , 64. J. Hroch . ČK: 72. M. Káčer .
Místo: Lesonice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: KUBA Lukáš - KLÍMA Pavel (N), VELEBA Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.