Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice doma nezaváhaly s Předínem


Branky


0

Tak trochu povinnou výhru zaznamenali hráči B týmu Nových Syrovic proti předposlednímu Předínu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlí nástup do utkání domácí ukolébal

Předín v minulém kole asi přišel i o teoretickou šanci na záchranu a tak mohl jet do Nových Syrovic bez bázně a hany. Podzimní duel skončil těsnou výhrou 3:2 ve prospěch Nových Syrovic. Syrovičtí určitě chtěly přerušit třízápasovou domácí šňůru prohraných zápasů, takže soupeč bl na to ideální. Za nepříliš pěkného fotbalového počasí, ale před slušnou návštěvou asi osmdesáti diváků, vlétli domácí Nové Syrovice do svého protivníka  s velikou chutí. Hned v 5. minutě poslal domácí do vedení Jakub Vlček a bylo to 1:0 pro domácí. Ti se mohli ve 12. minutě radovat ze stavu 2:0, jehož autorem byl Lukáš Houserek. Tento moment domácí ukolébal natolik , že se nejlepšímu střelci Předína Tomáši Vrbkovi podařilo v 18. minutě překonat Leoše Nejerála a snížit na 2:1. Poté se hra docela vyrovnala a tak jednobrankové vedení domácího celku bylo ještě zcela otevřené.

Domácí si dvěma góly pojistili výhru

Druhý poločas nabídl několik šancí na obou stranách, ale urodila se až ta z 67. minuty, když Miroslav Sosnar donutil Aleše Nykla vylovit třetí míč ze své branky 3:1. Rozhodující úder na 4:1 pak zasadil hostům v 72. minutě domácí kanonýr s atletickým jménem Jan Železný. Předín tak zaznamenal již devátý zápas bez výhry a z posledních pěti kol vyšel zcela naprázdno. Nové Syrovice naopak slavý první jarní vítězství, které je opět přiblížilo k lepšímu středu tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice B
Škoda Adam, vedoucí: Do zápasu jsme vstoupili velice dobře a už ve 12. minutě jsme vedli 2:0, ovšem poté jsme inkasovali a přestali jsme hrát. Zápas se dohrával se šancemi na obou stranách a nám se povedlo ještě 2 proměnit. Na to, že je Předín předposlední, tak převedl docela solidní výkon.

Předín
Kreuz Zdeněk , Předín: Domácí byli lepší v nasazení, a proto zaslouženě vyhráli.



Sestavy


SK Nové Syrovice B
L. Nejerál [-] - R. Janoušek [-] , L. Kouřil [-] , Š. Horák [-] , L. Houserek [-] (46. J. Železný [-] ) , J. Marek [-] , J. Houserek [-] (46. Z. Dvořák [-] ) , M. Sosnar [-] , J. Lang [-] , M. Ferdan [-] , J. Vlček [-]

Předín
A. Nykl [-] - P. Polehla [-] , T. Vrbka [-] , P. Šindelář [-] , M. Šindelář [-] , J. Šindelář [-] , D. Píša [-] , Z. Kreuz [-] , V. Kos [-] , P. Frenc [-] , P. Šindelář [-]

ŽK: 29. J. Marek , 42. J. Houserek , 60. J. Železný - 11. P. Polehla .
Místo: Nové Syrovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVOBODA Libor - RŮŽIČKA Martin (N), ŠLOUF Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.