2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B potvrdily dobrou formu


Branky


0

Šebkovice B navázali výhrou v derby s Čáslavicemi B na dobrý výkon s předešlého kola na hřišti Horního Újezdu a upevnily si pátou příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vyrovnaném prvním poločase šli domácí do vedení

Šebkovice šli do zápasu nabuzeni remízou s jedním aspirantům na postup Horním Újezdem. Čáslavice i na jaře pokračují v nepříliš vyařených výkonech a již pět zápasů čekají na výhru. Vzájemné měření sil na podzim skončilo remízou 1:1. Domácí Šebkovice začali derby opatrně a nechali hrát hostující rezervní tým Čáslavic. První změna skóre přišla ve 13. minutě, kdy Hobza přihrál Durdovi a jeho střela z otočky zapadla přesně k tyči 1:0. Zbytek prvního poločasu se hosté snažili o vyrovnání, ale větší šanci si nevytvořili. Domácí hrozili z rychlých brejků, ale skóre se do poločasu už nezměnilo.

Domácí na začátku druhé půle přidali gól a výhru si již pohlídali.

Do druhé půle vstoupili lépe domácí a v 56. minutě zvýšil na 2:0 krásnou střelou do zadní šibenice přímo z rohového kopu Holčapek. Hosté poté ještě svou snahu o bodový zisk zvýšili, ale vždy narazili na připravenou obranu v čele s brankářem Pitourem. V posledních pětadvaceti minutách zápasu byla hra hodně rozkouskovaná a vyhecovaná jak to při derby zápasech bývá. Odpovídal tomu i počet udělených žlutých karet v koncovce souboje. Kombinační hra se téměř vytratila a oba týmy hru zjednodušili na nakopávání balónů, které ovšem ke změně skóre nevedlo a domácí tým tak zvítězil v tomto prestižním  zápase a udržel si i ve třetím zápase jarní neporazitelnost. Za to Čáslavice na jarní výhru stále čekají.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Říha Zdeněk: Svědomitý a kolektivní výkon vedl k našemu vítězství. Navázali jsme dobrým výkonem na minulé kolo. Po zápase vládla velká spokojenost.

FK Čáslavice-Sádek B
Málek Rostislav, trenér: Hráli jsme většinu zápasu na soupeřově polovině . Kluci dneska hráli dobře.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - A. Kotačka [-] , J. Holčapek [-] , J. Fejta [-] , P. Tržil [-] - R. Svoboda [-] , L. Ryvola [-] , R. Černý [-] (46. P. Konvalinka [-] ) - J. Svoboda [-] (72. M. Pecka [-] ) , P. Durda [-] (79. M. Roupec [-] ) , J. Hobza [-] -

FK Čáslavice-Sádek B
M. Hobza [-] - P. Klika [-] , J. Hanzal [-] (54. M. Obůrka [-] ) , J. Mach [-] , P. Růžička [-] - M. Klika [-] , J. Vecheta [-] , L. Rubák [-] , A. Roupec [-] - P. Bednář [-] - M. Zikmund [-] (46. V. Lampíř [-] )

ŽK: 65. A. Kotačka , 76. J. Fejta , 86. L. Ryvola , 88. M. Pecka - 44. J. Hanzal , 84. A. Roupec .
Hráči zápasu: J. Holčapek - J. Vecheta .
Místo: Šebkovice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - UHLÍŘ Jiří (N), RYGL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.