0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediný gól Přibyslavic B stačil na výhru


Branky


0

Jediným gólem kanonýra Luboše Lopatáře zvítězil tým Přibyslavic B na hřišti Kojetic, které zaznamenaly desátý zápas sezóny bez vstřelené branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luboš Lopatář dal rozhodující gól na začátku utkání

Vstup do jara oběma týmům moc nevyšla. Přibyslavice vyválčily bod na Podhorácku, ale doma nestačily na favorizovaný Lipník. Kojetice zatím nezískaly ani bod a obdržely již devět branek. Podzimní měření sil vyzněl lépe pro Přibyslavice, které vyhrály hokejovým výsledkem 6:3. Sobotní zápas se hrál za nepříliš pěkného aprílového počasí, které vylákalo do hlediště pouze 40 prokřehlích diváků, kteří věřili v úspěch domácích miláčků, kterým by se výhra velice hodila v boji o záchranu. Podhorácko totiž zatím využívá domácího prostředí a bodově uniká právě Kojeticím. Hosté však od začátku utkání udávali tempo a také šli poměrně brzy do vedení. Zasloužil se o to ve 12. minutě hostující ostrostřelec Luboš Lopatář a svojí čtrnáctou brankou sezóny poslal Přibyslavice do vedení 0:1. Vedoucí gól hostů domácí neprobudil a naopak to byli právě hosté, kteří mohli několikrát navýšit skóre, ale další recept na překonání Milana Klímy už nenašli, a tak výsledek 0:1 pro hosty byl pro Kojetice ještě lichotivý.

Domácí se snažili, ale nevyrovnali

Do druhého poločasu nastoupili domácí jako vyměněný a začali dobývat branku Lubomíra Vejmělka. Ten však držel svůj tým. V některých momentech se pak ukazovala nemohoucnost domácích střelců. Ti se totiž dokázali prosadit jen v sedmi zápasech tohoto soutěžního ročníku a jelikož se už do konce zápasu nedokázali gólově prosadit, museli skousnout další porážku a další bodovou ztátu v boji o záchranu.



Ohlasy k zápasu


Kojetice
Novák Jiří, vedoucí: V prvním poločase jsme byli horším týmem a soupeř mohl vést i vyšším rozdílem. Ve druhém poločase jsme však byli lepší my, ale do konce zápasu jsme zahodili hodně šancí, a proto jsme prohráli.

TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér: Jsem rád, že se nám podařilo získat tři body. Škoda, že jsme utkání nerozhodli už v prvním poločase, kdy jsme měli minimálně tři obrovské šance. O výhru jsme museli bojovat až do konce, naštěstí byl v naší brance Luboš Vejmělek.



Sestavy


Kojetice
M. Klíma [-] - M. Příhoda [-] , V. Krist [-] , D. Vrbka [-] , D. Sochor [-] , S. Mucska [-] (70. P. Lampíř [-] ) , L. Janik [-] , J. Sedlák [-] , T. Svoboda [-] , L. Hnízdil [-] , M. Vaníček [-]

TJ Sokol Přibyslavice B
L. Vejmělek [-] - F. Holub [-] (66. J. Rambousek [-] ) , J. Pojer [-] , J. Skrobikowski [-] , R. John [-] - M. Molák [-] , J. Karafiát [-] , L. Sekerka [-] (75. J. Škarvada [-] ) , R. Jež [-] (86. M. Vafek [-] ) - P. Mícek [-] (63. J. Packa [-] ) , L. Lopatář [-]

ŽK: 37. D. Sochor , 55. M. Příhoda - 38. J. Pojer , 69. J. Packa . ČK: 63. L. Hnízdil .
Hráči zápasu: D. Sochor .
Místo: Kojetice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - SVOBODA František (N), KRUŽÍK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.