M. Káčer 26. (p.)
J. Boudný 54.
2:4
(1:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby zvládl lépe Opatov


Branky


26. M. Káčer (p.) , 54. J. Boudný - 3. L. Kabelka , 13. L. Kabelka , 17. Z. Příhoda (vl.) , 44. Z. Daniel
0

Očekávaná výhra Opatova byla k vidění v derby v Heralticích. Zásluhu na tom měl i šestigólový střelec jara Ladislav Kabelka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rozhodli v první půli

Fotbalové derby bylo na programu v Heralticích. Derby sice nemývají nikdy svého favorita, ale v tomto zápase byl jasně dán. Opatov měl na svého soupeře dvacet bodů náskok, na podzim vyhrál vzájemný duel a první jarní zápas jasně přehrál Kojetice 6:0. Zápas hraný na tvrdém terénu začali mnohem lépe hosté. Ve 3. minutě si Malík se Šinkovským narazili míč, který se dostal k opatovskému kanonýru Ladislavovi Kabelkovi a bylo to 0:1. Ve 13. minutě bylo pro hosty ještě veseleji. Malíík přenesl hru na Daniela a ten centrem na vápno našel opět Kabelku a bylo to 0:2. V 17. minutě bylo prakticky rozhodnuto po vlastní brance Příhody 0:3. Ve 26. minutě přeci jen vykřesali naději, když byl v pokutovém území sražen Štěpán Koukal a Marián Káčer proměnil pokutový kop 1:3. Hosté ale ve 44. minutě Danielem odskočili opět na rozdíl tří branek na 1:4.

Domácí už jen upravili výsledek

Ve druhém poločase se už toho moc na špatném terénu neodehrálo. Přesto domácí tým snížil na přijatelnějších 2:4. Zasloužil se o to v 54. minutě Jiljí Boudný, který se prosadil po dlouhém autovém vhazování střelou přes hlavu. Na další branku se domácí nezmohli, a tak si Opatov dokráčel pro druhé jarní vítězství a posun do klidného středu tabulky.



Ohlasy k zápasu


Heraltice
Hroch Jaromír, hráč: Od nás to byl slabší zápas , po našich individuálních chybách.

FK Opatov
Hanzal Lukáš, trenér: Na hrozném terénu to byl těžký boj . O naší výhře jsme rozhodli na začátku utkání.



Sestavy


Heraltice
J. Krul [-] - P. Příhoda [-] , M. Caha [-] (46. Z. Lazárek [-] ) , J. Koukal [-] , Z. Příhoda [-] (27. M. Kourek [-] ) - M. Káčer [-] , J. Hroch [-] (84. L. Píša [-] ) , L. Lazárek [-] , Š. Koukal [-] - J. Boudný [-] (76. V. Vrtal [-] ) , V. Lazárek [-] -

FK Opatov
R. Kšír [-] - J. Horáček [-] , J. Neckář [-] , R. Kabelka [-] - A. Konečný [-] , F. Šinkovský [-] , M. Malík [-] , Z. Daniel [-] , R. Novotný [-] - M. Kravka [-] , L. Kabelka [-] (88. M. Kružík [-] ) -

ŽK: 1. V. Lazárek - 1. M. Kravka .
Místo: Heraltice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - VELEBA Aleš (N), SPURNÝ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.