3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 10:15

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř zvládla bitvu o první místo


Branky


0

Fotbalisté Litohoře v největším šlágru kola navázali na minulé vítězství v Lipníku a i ve druhém utkání jara porazili aspiranta na postup tým Radotic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyzněl lépe pro domácí

Obrovský šlágr kola byl k vidění v Litohoři. Utkaly se zde první dva celky, které se na podzim rozešly nerozhodně 3:3. Oba týmy na jaře v úvodních zápasech nezaváhaly. Zatím co Radotice svoji výhru nad předposledním týmem tabulky Předínem vydřely, Litohoř si vyšlápla na protivníka vyššího kalibru a to loňského účastníka Okresního přeboru, celek z Lipníka, a to dokonce na jeho hřišti. Zároveň jim tak ukončila dlouhou devítizápasovou vítěznou šňůru. Zápas začal bleskovým úvodním gólem domácích. Ve 2. minutě získal ztracený balón u brankové čary Libor Coufal, obešel soupeřova obránce, nahrál na vápno a střelou za velkým vápnem vyhnal Karel Svoboda všechny pavouky z Tesařovy brány 1:0. Domácí nadále útočili a dopředu byli nebezpečnější. V 15. minutě dnes s velkou chutí hrající Patrik Szabó netrefil hostujicí branku. Ve 32. minutě vnikl po inviduální akci do šestnácky Libor Coufal, který krásně uvolnil Astrita Kabashaje, který s chladnou hlavou přehodil hostujícího brankáře 2:0. Zachvilí mohl přidat další gól Patrik Szabó, který trefil pouze břevno Tesařovy brány. Poté z levé strany pronikl David Punčochář do hostující obrany a zasekávačkou se uvolnil ke střele kterou Tesař bravůrně zlikvlidoval. Výčet domácích šancí podtrhl dalekonosnou střelou Kamil Svoboda, jemuž ke skórování překáželo opět břevno. Ve 38. minutě pohotově vystřelil Michal Tobolka a snížil na 2:1

Kamil Svoboda potvrdil gólem domácí výhru

Na začátku druhého poločasu hosté domácí přehrávali, měli míč více na kopačkách a dostávali Litohoř pod tlak. Domácím se nedařila kombinace a míč zůstaval na domácí polovině. V 68. minutě domácí při útočné akci ztratili balón, který zachytili hosté z Radotic, ale z následného protiútoku střelili míč těsně vedle Dvořákovi svatyně. Na to se potvrdilo pravidlo nedáš, dostaneš a Kamil Svoboda z trestného kopu zvýšil na 3:1. Hosté ještě dokázali nastřelit břevno a jednu šanci chytil z bezprostřední blízkosti Ondřej Dvořák. Jinak už se hrála vyrovnaná bitva, kdy občas hosté měli závar před domácí brankou. Litohoř si však své vítězství dokázalo podržet a rázem se vyšvihla do čela tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Litohoř
Šplíchal Pavel, trenér: Sehráli jsme velice dobrou první půli byli jsme jednoznačně lepším týmem a dostali jsme se brzy do vedení. Po poločase rozhodl o výsledku třetí gól. Závěr jsme si už pohlídali.

TJ Družstevník Radotice
Kincl Daniel, trenér: Litohoř hraje doma velice dobře. Měli jsme tři zraněné kluky. Rozhodčí někdy zbytečně pouštěl hru. První dva góly padly po našich chybách.



Sestavy


TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - A. Kabashaj [-] (74. V. Šabatka [-] ) , L. Coufal [-] , P. Szabó [-] (88. M. Šafrata [-] ) , P. Obrdlík [-] (59. J. Pintér [-] ) , K. Svoboda [-] , D. Punčochář [-] , K. Svoboda [-] , J. Trávníček [-] , R. Szabó [-] , L. Klejdus [-]

TJ Družstevník Radotice
T. Tesař [-] - A. Jelínek [-] , P. Tobolka [-] - M. Habich [-] , V. Liška [-] , J. Čech [-] - D. Kincl [-] (66. M. Plank [-] ) , S. Michal [-] - F. Tobolka [-] , M. Novák [-] , M. Tobolka [-]

ŽK: 22. M. Novák .
Hráči zápasu: P. Szabó .
Místo: Litohoř. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUBA Michal - MILOTA Tomáš, NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.