P. Klika 22. (p.)
J. Kopl 59.
2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice B doma remizovali s Novými Syrovicemi B


Branky


22. P. Klika (p.) , 59. J. Kopl - 38. M. Ferdan , 46. J. Vlček
0

I druhý letošní zápas mezi Čáslavicemi a Novými Syrovicemi skončil plichtou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na obou stranách padla branka

Souboj dvou dvacetibodových týmů bylo k vidění v Čáslavicích, kde se střetly dvě rezervní mužstva. Vyrovnanost obou týmů dokládá i nerozhodný výsledek z podzimu. Jak Čáslavice tak hlavně Nové Syrovice mají co napravovat, po vysokých porážkách z úvodního jarního kola. Domácí začali územní převahou s několika šancemi. Až ve 22. minutě se domácí ujali vedení, když šel sám na brankáře Nováka Jiří Kopl, kterého golman hostů podrazil a k udivení všech diváků uviděl pouze žlutou kartu. Naštěstí pro domácí Petr Klika penaltu proměnil 1:0. Hostům se ale z ojedinělé šance podařilo ve 38. minutě Martinem Ferdanem vyrovnat 1:1.

Hosté zápas otočili, ale domácí stačili vyrovnat

Domácí byli ve druhém poločase asi ještě myšlenkami v kabině a hned ve 46. minutě je za to ztrestal Jakub Vlček a otočil průběh zápasu ve prospěch hostů 1:2. Domácí měli naštěstí ve svých řadách Jiřího Kopla, který se v 59. minutě po dlouhém nákopu z poloviny hřiště dobře zorientoval a svou dvanáctou brankou sezóny dokázal vyrovnat na 2:2. Po zbytek utkání se již osmdesát přihlížejících diváků žádné branky nedočkalo a tak zápas dvou sousedů v tabulce skončil nerozhodně.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek B
Málek Rostislav, trenér: Měli jsme sice převahu a nedali několik šancí, ale nakonec jsme rádi i za remízu.

SK Nové Syrovice B
Škoda Adam,trenér: Utkání bych hodnotil poměrně kladně. Bylo viděno hodně šancí na obou stranách, ovšem domácí jich zahodili podstatně více. S bodem jsem spokojen.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek B
M. Hobza [-] - P. Klika [-] , J. Hanzal [-] , P. Růžička [-] (59. M. Obůrka [-] ) , J. Mach [-] - J. Vecheta [-] , L. Rubák [-] (67. M. Busta [-] ) , A. Roupec [-] , M. Klika [-] - P. Bednář [-] , J. Kopl [-] -

SK Nové Syrovice B
M. Novák [-] - L. Růžička [-] (46. J. Vlček [-] ) , J. Marek [-] , R. Janoušek [-] , L. Kouřil [-] , P. Zerza [-] , J. Lang [-] , J. Houserek [-] , M. Ferdan [-] , J. Weidenthaler [-] , L. Houserek [-] (70. L. Nejerál [-] )

ŽK: 55. P. Klika , 70. M. Obůrka , 86. J. Hanzal - 22. L. Houserek , 89. M. Novák .
Místo: Čáslavice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - VECHETA Roman (N), RŮŽIČKA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.