Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd si s chutí zastřílel


Branky


0

Fotbalisté Horního Újezdu si v Nových Syrovicích zastříleli a naznačili, že v jarní části se bude muset s nimi v boji o postup počítat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martin Řezáč v závěru poločasu dal uklidňující branku

Do Nových Syrovic přijel horký kandidát postupu Horní Újezd, který vinou horšího závěru podzimu přišel o suveréní vedení v soutěži. Přesto určitě v jarní části bude míchat postupovými kartami. Hlavně se bude spoléhat na střelecké kvality svého kanonýra Radka Durdy. Potěšující pro Horní Újezd může být i téměř vylidněná marodka. Již od začátku utkání měli hosté viditelnou převahu. Ta byla také v 9. minutě vyjádřena vedoucí brankou, kterou vstřelil Lukáš Sláma 0:1. Domácí si tolik brankových příležitostí nevypracovali zato z těch hostujících se ujala až ta ze 45. minuty , jejímž autorem byl Martin Řezáč 0:2. Byla to však důležitá, ale hlavně uklidňující branka.

V druhém poločase hosté v útoku nepolevili

Začátek druhého poločasu však definitivně rozhodl o vítězi zápasu. Hned ve 47. minutě se připoměl nejlepší střelec hostů Radek Durda 0:3 a v 50. minutě se také strefil Michal Ošmera 0:4. Hororovou pětiminutovku domácích pak svou druhou brankou v zápase podtrhl v 52. minutě Martin Řezáč 0:5. Nové Syrovice se přesto alespoň snažily o čestný úspěch, ale v dnešním zápase jim to prostě přáno nebylo. Na druhé straně však mohly být rádi, že jim hosté nepřidali i větší příděl, za což mohly vděčit svému brankáři Marku Novákovi. Ale ani on však nestačil v 77. minutě na kanonýra hostů Radka Durdu, pro kterého to byla letošní patnáctá branka 0:6. Pokud Hornímu Újezdu vydrží zdravotní stav hráčů, může ještě hodně promluvit do postupové matematiky.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice B
Škoda Adam, vedoucí: Po podzimu se několik hráčů rozhodlo dále nepokračovat. Proto se na první jarní zápas musela lepit sestava a nakonec nás bylo pouze 11. Přijel k nám tým, kterému se proti nám daří vždycky a navíc přijel v plné síle. Hosté hodně příležitostí zahodili a skóre mohlo být ještě vyšší, ale i my jsme měli pár dobrých příležitostí.

TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: Jsem rád, že jsme se v zimní přestávce dali zdravotně dohromady a v dnešním utkání jsme si s chutí zastříleli. Skóre mohlo být i vyšší, ale i domácí párkrát zahrozili a čestný úspěch si zasloužili. Na závěr utkání naskočil po těžkém zranění i Jiří Pivoňka a pomalu se dostává do formy.



Sestavy


SK Nové Syrovice B
M. Novák [-] - J. Vrba [-] , L. Kouřil [-] , P. Zerza [-] , J. Lang [-] , L. Nejerál [-] , J. Houserek [-] , M. Ferdan [-] , J. Vlček [-] , J. Weidenthaler [-] , R. Janoušek [-]

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Řezáč [-] (86. J. Pivoňka [-] ) , M. Veselý [-] (73. M. Máj [-] ) , M. Ošmera [-] , F. Dvořák [-] , R. Durda [-] , P. Míča [-] , L. Sláma [-] , K. Kresa [-] , M. Veselý [-] (63. M. Novotný [-] ) , J. Kučera [-]

Hráči zápasu: M. Novák - M. Řezáč .
Místo: Nové Syrovice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: VALA Vladimír - CHALUPA Martin (N), KUBA Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.