V. Lazárek 28. (p.)
1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heraltice ani poslední zápas podzimu nevyhrály


Branky


28. V. Lazárek (p.) - 13. J. Marek , 55. J. Železný
0

Ani jarní předehrávka radost Heralticím nepřinesla. Bojovný výkon nestačil ani na rezervu Nových Syrovic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Heraltice vyrovnaly z penalty

Poslední podzimní pokus jak vyhrát soutěžní utkání měli hráči z Heraltic. Určitě nemuseli být bez šance, protože v posledních zápasech nepředváděli špatnou kopanou a ani v tomto utkání nebyly horším týmem. Do vedení však šly favorizované Nové Syrovice, po chybě v domácí obraně, která neodhlavičkovala balón do bezpečí, pro ten si došel Jiří Marek a otevřel skóre zápasu 0:1. Domácí naštěstí vyrovnali ve 28. minutě z pokutového kopu zásluhou Víta Lazárka, který potrestal podražení Aleše Veleby 1:1. Zasloužený nerozhodný stav vydržel i přes některé nevyužité šance.

O výhře Nových Syrovic rozhodl kanonýr Železný

Do druhého poločasu nastoupil po dlouhé době kanonýr Nových Syrovic Jan Železný, který v 55. minutě rozhodl o osudu utkání 1:2. Domácí ale měli chuť alespoň vyrovnat, což bylo velice simpatické a v 73. minutě selhal sám před brankářem v největší šanci domácích Vít Lazárek. Domácí se i nadále snažili, ale nakonec všechny tři body berou Nové Syrovice.



Ohlasy k zápasu


Heraltice
Hroch Jaromír, hráč: Zápas bych hodnotil kladně. Bohužel vázla kombinace směrem dopředu. O výsledku rozhodly naše individuální chyby.

SK Nové Syrovice B
Škoda Adam,trenér: Do Heraltic jsme přijeli zakončit poměrně povedou podzimní část sezony. Mým přáním bylo zakončit tuto část sezony s 20 body, což se podařilo. V zápase nám chyběly některé opory týmu, ale šanci se ukázat dostali mladí hráči. Výkon většiny z nich byl dosti povedený a bylo znát, že když je potřeba, tak umí zabojovat pro tým. Zaspali jsme začátek zápasu a hosté nás mohli potrestat, ovšem štěstí stálo při nás. Šli jsme do vedení po skvělém průniku Marka. Další akce se nám v první půlce nepovedly proměnit, a tak nás potrestal domácí tým, kdy jsme jim darovali penaltu. Do druhého poločasu nastoupil kanonýr Železný, který dostal výbornou přihrávku za obranu a už bylo jasné co bude následovat. Ve zbytku druhého poločasu měly oba týmy příležitosti na změnu skóre, ovšem všechny nevyužity. Musím uznat, že nás ve zbytku zápasu velice podržel náš gólman, který byl podle mého tím faktorem, že skóre zůstali 1:2.



Sestavy


Heraltice
J. Krul [-] - A. Veleba [-] , M. Caha [-] , Z. Lazárek [-] , V. Lazárek [-] , M. Pospíšil [-] , M. Kourek [-] , Z. Příhoda [-] , J. Hroch [-] , J. Koukal [-] (46. V. Vrtal [-] ) , P. Příhoda [-]

SK Nové Syrovice B
L. Nejerál [-] - R. Janoušek [-] , L. Houserek [-] , J. Marek [-] , J. Vrba [-] , D. Jenerál [-] (50. J. Železný [-] ) , J. Vlček [-] (66. J. Weidenthaler [-] ) , L. Kouřil [-] , M. Ferdan [-] , J. Houserek [-] , V. Tříletý [-]

Hráči zápasu: L. Nejerál , J. Marek .
Místo: Heraltice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: OŠMERA František - ŽAMPA Tomáš (N), PROCHÁZKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.