Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice se výhrou vyhouply do čela tabulky


Branky


0

Radotice vyhrály poslední podzimní zápas, který je dostal do čela tabulky a hodily tak pomyslnou rukavici svému soupeři z Lipníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bratři Čechové zařídili Radoticím rychlé vedení

Čáslavice B nastoupily již ke třetímu zápasu proti týmu z absolutního čela tabulky. Tentokrát přivítaly na svém hřišti druhé Radotice se kterými v úvodním kole prohrály 5:2, takže měly svému soupeři co oplácet. Zápas začal raketovým nástupem Radotic. Skóre otevřel již ve 4. minutě Martin Čech, když hlavou umístil centrovaný balón z lajny 0:1. V 7. minutě to už bylo 0:2, když se o branku hostí postaral opět Čech, ale tentokrát nejlepší střelec týmu Jan. Byl to již jeho třináctý střelecký zářez sezóny. Potom se přeci jen hra uklidnila, ale domácí i tak byli tímto momentem hodně zaskočeni. Ve 41. minutě se pak připoměl hlavou z rohu Stanislav Michal a svojí brankou poslal aktéry zápasu do kabin za pohodlného vedení pro hosty z Radotic 0:3.

Čáslavice B pouze zkorigovaly výsledek.

Na začátku druhého poločasu nastoupil do hry Daniel Kincl a hned za dvě minuty se mohl radovat z dalšího gólu Radotic. V 53. minutě totiž utekl domácí obraně a Jaroslavu Martenekovi v domácí brance nedal žádnou šanci 0:4. Hosté již mohli být s tímto stavem spokojeni a tak dali vyniknout i domácí hráče, kteří také nastřelili dvakrát břevno Tesařovy branky. Gólu se domácí dočkali v 70. minutě zásluhou Petra Bednáře 1:4. Na konečných a přijatelných 2:4 stanovil minutu před koncem opět Petr Bednář.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek B
Málek Rostislav, trenér: Dneska se mi ani zápas nechce hodnotit. Prostě jedním slovem katastrofa. Jsem silně nespokojen.

TJ Družstevník Radotice
Nevěčný Jan, hráč: Vítězství bylo zcela zasloužené, ale jinak to nebyl moc pohledný zápas.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek B
J. Martenek [-] - J. Hanzal [-] , M. Busta [-] (46. P. Klika [-] ) , P. Růžička [-] , J. Mach [-] - A. Roupec [-] , L. Rubák [-] , J. Vecheta [-] - J. Kopl [-] , P. Bednář [-] , V. Čurda [-] (31. J. Beránek [-] )

TJ Družstevník Radotice
T. Tesař [-] - A. Jelínek [-] , P. Tobolka [-] - M. Habich [-] (75. M. Novák [-] ) , T. Kincl [-] , V. Liška [-] (86. M. Svítil [-] ) , M. Čech [-] , J. Čech [-] - S. Michal [-] (51. D. Kincl [-] ) - L. Tříletý [-] , V. Vyhnálek [-]

ŽK: 38. J. Mach , 58. J. Kopl .
Hráči zápasu: P. Bednář - V. Liška .
Místo: Čáslavice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - VECHETA Roman (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.