4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel porazil Kralice a odsunul je na poslední místo


Branky


0

Výhra Pyšelu znamená již jistou záchranu v soutěži. Naopak Kralická šance na záchranu je opravdu již nulová.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jaroslav Tůma poslal domácí dvakrát do vedení

Dalšíý zápas v boji o záchranu byl k vidění v Pyšelu. Domácím by již záchrana neměla uniknout, ale pro hosty by případná výhra znamenala velkou šanci opustit sestupové příčky a zacránit trojku i pro příští sezónu. V posledních čtyřech zápasech ale kraličtí získaly jen jeden bod. Na podzim se diváci v Kralicích branky nedočkali. Důležitý zápas začal oťukávanou, ale domácí potom převzali otěže zápasu v což vyústila vedoucí branka Pyšelu ze 21. minuty, o kterou se postaral Jaroslav Tůma-1:0. Domácí tým se ale ze svého vedení neradovali dlouho. Na chvíli totiž ztratili koncentraci, čehož využili hosté ve 23. minutě k vyrovnání na 1:1 zásluhou Miloše Širokého, který překonal mladého domácího brankáře Lukáše Teplého. Domácí snahu o poločasové vedení pak zužitoval ve 39. minutě svou druhou brankou v zápase Jaroslav Tůma, a přeci jen poslal domácí do kabin s lepší psychyckou pohodou s vedením 2:1.

Jaroslav Tůma dokonal čistý hattrick

Ve druhém poločase pokračovala domácí převaha a v 62. minutě se díky hattricku Jaroslava Tůmy, který proměnil nájezd na Zigmunda radoval Pyšel již z vedení 3:1. Definitývní tečku za zápasem a záchranou v soutěži udělal v 77. minutě Ivo Nováček brankou na 4:1. Kralicím tak s největší pravděpodobností zůstanou oči pro pláč.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pyšel
Šubrt Martin, trenér: Dnes jsme byli lepším mužstvem a také běhavějším. I díky hattricku Jaroslava Tůmy jsme zachránili pro příští sezónu tuto soutěž.

FC Kralice n.Oslavou
Tomek Jiří, vedoucí: Po předvedeném výkonu získali domácí zaslouženě tři body.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - R. Šoukal [-] , L. Šoukal [-] , D. Šubert [-] (85. M. Kubín [-] ) , J. Hejátko [-] - P. Chadim [-] (60. M. Štrosz [-] ) , I. Nováček [-] , D. Šabacký [-] - L. Sobotka [-] (76. P. Dvořák [-] ) - O. Tůma [-] (89. L. Kadlec [-] ) , J. Tůma [-] (64. D. Kudrna [-] )

FC Kralice n.Oslavou
V. Zigmund [-] - M. Tomek [-] (46. M. Novotný [-] ) , M. Peťa [-] , D. Janoušek [-] , J. Chadim [-] , J. Kopeček [-] , M. Široký [-] (73. D. Tomek [-] ) , A. Kabátek [-] , P. Němec [-] , V. Polák [-] , T. Chadim [-] (46. M. Dymáček [-] )

ŽK: 61. O. Tůma - 42. T. Chadim .
Místo: Pyšel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.