Rapotice B odčinily dvě vysoké prohry


Branky


0

Fotbalisté Rapotic B daly zapomenout na dva předchozí nezdary a dokázaly zvítězit dokonce bez obdržené branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Úvod zápasu patřil spíše hostům, kteří se tlačili na polovinu Rapotic. Střelci Březníku však neměli svůj den a během první dvacetiminutovky nevyužili hned tři slibné šance. Postupem času se hra vyrovnávala a začali zlobit i domácí. Největší příležitost měl zhruba po půlhodině hry Milan Laš, který napálil odražený balón jen těsně vedle levé tyčky Zedníčkovy branky. Březník však využíval každou možnost k protiútoku a dlouhými křížnými přihrávkami překonával domácí obranu. Velmi dobrý výkon dnes podal Aleš Sobotka v brance domácích, který si dokázal s nepříjemnými pokusy poradit. V první půli však mohli jít do vedení přeci jen domácí. Michal Pavlíček se ocitl po dobrém průniku sám ve vápně tváří v tvář Zedníčkovi, ale jeho šanci překazil hvizd rozhodčího a odpískaný předchozí faul. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Domácí rozhodli o své výhře v poslední dvacetiminutovce

Druhá půle pokračovala v obdobném duchu. Domácí se spíše bránili a spoléhali na protiútoky či standardní situace. Březník opět neproměnil několik šancí, a tak přišel v 72. minutě trest. Petr Matoušek se prosadil na pravé straně a přízemní střelou na zadní tyč překonal Zedníčka 1:0. Lekce v produktivitě pokračovala v 80. minutě, kdy se po jednom z brejků tvrdou střelou prosadil Michal Dobeš 2:0. Definitivu výsledku dal v 86. minutě opět Petr Matoušek a domácí se tak mohli radovat z jednoznačného vítězství 3:0.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Zápas s Březníkem má pro nás vždy pořádný náboj. Úvod zápasu byl však spíše ospalý. Březník byl aktivnější a nebezpečnější. Ve druhé půli jsme nechtěli bláznit. Zůstali jsme v klidu a trpělivě čekali na svoje šance. V nich jsme si počínali naprosto chladnokrevně a dokázali jsme téměř všechny využít. Hráči zaslouží pochvalu za skvěle takticky zvládnutý zápas.




Místo: Rapotice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - VÉVODA Jiří, KOLAŘÍK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.