Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 15:00

25.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno se doma loučilo drtivou výhrou


Branky


0

Se III. třídou se před vlastními diváky rozloučili hráči Mohelna, vysokou výhrou nad rezervou Budišova

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí od začátku utkání měli jasnou převahu

Již nový účastník Okresního přeboru Mohelno přivítalo ve svém posledním domácím zápase III. třídy mužstvo Budišova B, které nemá ještě jistotu záchrany, ale vysokou výhrou nad Rapoticemi z minulého kola se odpoutalo ze sestupových příček. Na podzim ale Budišov utrpěl od Mohelna nejtěžší domácí porážku v sezoně s výsledkem 1:6. Domácí tým se do svého soupeře zakousnul hned od první minuty a skóre narůstalo až do poločasového výsledku 3:0. O góly domácích se postarali, František Staněk, Luboš Drápela a Richard Ostrý. Hosté se do šancí dostávali jen sporadicky, protože je domácí k ničemu zvláštnímu nepustili.

Domácí nasázeli hostům půltucet

Tak jak domácí dobře dohráli první poločas, tak stejně započali i ten druhý. V 52. minutě se po pěkné kombinační akci ve vápně soupeře dostal míč k Tomáši Vostalovi, a ten našel zcela osamoceného náhradníka domácích Petra Horkého, který dopravil míč do opuštěné branky hostů 4:0. V 72. minutě pak zvyšoval na 5:0 Luboš Drápela. Domácí tým pak ještě dokázal svou jasnou převahu vyjádřit dvěmi nastřelenými tyčkami. Poslední branku na domácím hřišti ve III. třídě dal po dlouhém samostatném úniku a střelou mezi nohy Marka Klímy Tomáš Jeřábek 6:0. Brankář hostů jinak několikrát svůj tým dokázal podržet. Po skončení utkání obdržel domácí tým z rukou zástupce OFS Třebíč pana Vrzáčka pohár, za vítězství v soutěži. Pak již přišla děkovačka se svými fanoušky a společná oslava postupu do Okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Mohelno
Hort Karel, vedoucí: Do utkání jsme nastoupili s naprostým klidem a tomu také odpovídala naše uklidňující kombinační hra bez postupového tlaku. Zápas jsme si zcela užili. Podařilo se nám zvítězit vysokým skórem a rozšířit tak šňůru na jubelijních deset vítězných zápasů.

FC Budišov - Nárameč B
Věžník Karel, trenér: Soupeř ukázal své kvality a zaslouženě vyhrál.



Sestavy


TJ Mohelno
M. Ležák [-] - P. Šanda [-] , F. Žák [-] , M. Kopeček [-] , M. Kerndl [-] - L. Drápela [-] , P. Štěpán [-] (22. J. Sladký [-] ) , D. Horký [-] , F. Staněk [-] (59. T. Jeřábek [-] ) - T. Vostal [-] (52. M. Foretník [-] ) , R. Ostrý [-] (46. P. Horký [-] ) -

FC Budišov - Nárameč B
M. Klíma [-] - P. Suchánek [-] , P. Dostál [-] (56. A. Rybníček [-] ) , V. Beránek [-] , O. Doležal [-] , T. Svoboda [-] , O. Kazda [-] , L. Jura [-] , D. Pavlíček [-] , A. Langr [-] , R. Pavlatovský [-]

ŽK: 64. A. Langr .
Místo: Mohelno. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUBA Michal - VLČEK Karel (N), KERNDL Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.