Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč si výhrou upevnil druhou příčku


Branky


0

Valeč si domácím vítězstvím nad Rouchovany udržela druhé místo tabulky a bude čekat na to jak odpoví Třebenice v Myslibořicích, které doma body nerozdávají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli bleskově do vedení

V posledním domácím utkání sezony přijely Rouchovany, kterým se na jaře vcelku daří a nechyběl ani jejich střelec Slabý. Domácím by vítězství zajistilo umístění v první trojce a chtěli se rozloučit vítězně s věrnými fanoušky, takže o motivaci měli postaráno. Utkání pro domácí začalo nejlépe jak mohlo hned ve 2.minutě na  první roh skvěle zahraný Janem Sirotou si naběhl k Jan Ludvík a hlavou krásně zakončil 1:0. Valečtí přitlačili hosty před jejich šestnáctku a začal festival šancí. V 17. minutě snad po nejhezčí akci zápasu zvyšoval na 2:0 Pavel Chládek kdy finální přihrávku předložil Dan Procházka. Další šance domácí nevyužili, u hostů o sobě dal vědět střelec Slabý, ale s jedinou  střelou hostů  si poradil brankář Macek a vytěsnil ji na roh.

Hosté stahovali, ale domácí náskok uhájili

  Průběh zápasu se nezměnil ani ve druhé půli hned v 50. minutě se za hranicí velkého vápna uvolnil Jan Sirota a krásnou střelou po které se brankář jen ohlédl zvýšil na 3:0. Poté si domácí vybrali oddechový čas a nabídli hostům snížení. Nejprve v 55. minutě hlavou Holoubek  3:1 a v 60.minutě propadl míč ke střelci Slabému, který únik s jistotou proměnil 3:2. Naštěstí domácí měli včera ve svém středu střelecky naladěného Jana Sirotu, který v hned 61. minutě zopakoval svou akci před třetím golem a znovu poslal brankáře na párek 4:2. Potom Valečtí hromadně prostřídali a čerství hráči pokračovali dál ve výborném kolektivním výkonu, ale šance ani ty nejvyloženější se domácím již proměnit nepodařilo, na čemž měl podíl i nestárnoucí hostující brankář Škarabela. Diváci dnes museli být  spokojeni a odměnili domácí hráče po utkání zaslouženým potleskem.



Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Dnes musím před hráči smeknout. Předvedli nejlepší jarní výkon a nedali hostům šanci. Vítězství mělo být daleko vyšší, pro hosty je to milosrdné. Chci všem hráčům poděkovat za celou povedenou sezonu a doufám, že to přeneseme i do té následující.

1.SK Rouchovany
Maša Jiří, hráč: Do Valče jsme odjeli v dosti oslabené sestavě, kdy nám chyběla hned pětice hráčů ze základní sestavy. Po půlhodině jsme přišli o zraněného Luboše Ludvíka a musel do pole druhý gólman. Dnes jsme mohli pouze překvapit.



Sestavy


SK Valeč
Z. Macek [-] - O. Kopuletý [-] , J. Pokorný [-] , M. Chytka [-] (61. P. Zikán [-] ) - J. Sirota [-] (61. M. Veselý [-] ) , D. Procházka [-] (70. J. Žalkovič [-] ) , M. Kárník [-] (46. M. Melkes [-] ) , M. Dufek [-] , J. Ludvík [-] - D. Cabejšek [-] , P. Chládek [-] (15. V. Chládek [-] )

1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - P. Jelínek [-] , R. Zloch [-] - P. Pachr [-] , J. Odstrčil [-] , P. Křivánek [-] , D. Svoboda [-] , L. Ludvík [-] (37. J. Chocholáč [-] ) - Z. Holoubek [-] , J. Slabý [-] - D. Křístek [-]

Místo: Valeč. Počet diváků: 60. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - VENDER Radovan (N), KÁRNÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.