Kralice doma jen remizovaly


Branky


0

Kralickým fotbalitům se nepodařilo vyhrát důležitý zápas na domácí půdě proti Myslibořicím a jejich šance na záchranu je téměř minimální.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

K dalšímu utkání zajížděly Myslibořice do Kralic n/O, podzimní střetnutí dopadlo smírnou remízou 1:1 a dvěma červenými kartami pro Kralice n/O. Utkání začali lépe domácí Kralice, Myslibořice vstoupily do utkání bez rozcvičky a studení, neboť si zapomněli dresy doma a museli na ně čekat těsně do výkopu. Šanci v základní sestavě dostali opět mladí hráči. Ve 100 % šanci se ocitl domácí Jaroslav Chadim, ale odkrytou branku netrefil, o chvíli později nabídl opět prázdnou branku Jaroslav Chadim parťákovi z útoku Martinu Lokajovi, ale ani ten této tutovky nevyužil. Myslibořice jakoby se nemohly dostat do zápasu, ale těžký začátek přečkaly bez obdržené branky. Naopak v 15. minutě si parádně rozebrali domácí obranu Michal Šoustal s Milanem Pevným a první jmenovaný dával do prázdné branky na 0:1. Hořká pilulka pro domácí, kteří spálili 2-3 tutovky, nakonec se přece jen dočkali, ve 22. minutě se za vápnem uvolnil agilní Jaroslav Chadim a technickou střelou k pravé tyči Vodičkovi branky, napravil své zaváhání z úvodu zápasu. Pro Myslibořice mohlo být ještě hůř, poté co její obraně nevyšela ofsajdová past uháněli dva útočníci na osamoceného Vodičky, ten však bravurně vystihl přihrávku útočníků a zneškodnil další jistý gól. Brankář domácích se nenechal zahanbit a vytáhl pěkný zákrok proti střele Davida Šoustala. Domácí měli i další šanci, ale proti byl výborný Vodička a tak poločas skončil 1:1.

Ve druhé půli již branka nepadla

Druhý poločas už tak klidný jako ten první nebyl. Celé to začalo několika nepřesnými verdikty hlavního rozhodčího Vlastimila Vrzala na obou stranách. Ve druhém poločase už tlak domácích ochabl, možná i v důsledku několika střídáními, silnější lavičkou jako Myslibořice v tomto zápase se může v této soutěži pochlubit jen málo týmů. Slibnou šanci měl po dlouhém autovém vhazování Martin Čapoun, ale míč z malého vápna netrefil ideálně a těsně přestřelil. Poté mohli udeřit domácí, Martin Lokaj po brejku přehazoval vybíhajícího Vodičky, ale trefil pouze břevno. Poté se na hřišti hodně přitvrdilo, ale rozhodčí měl do kapsy hodně hluboko. V pokutovém území byl skluzem podražen střídající Bohumil Mencák, píšťalka rozhodčího zůstala němá. Celé to vyvrcholilo v 84. minutě, když domácí Martin Lokaj nevybíravým zákrokem zezadu poslal k zemi, bez jakékoliv šance zasáhnout míč, Tomáše Kratochvíla, ten musel vzápětí střídat. K udivení všech rozhodčí Vrzal vytáhl jen žlutý kartonek a na hřišti se okamžitě strhla mela. Vraťme se k fotbalu, na konci zápasu mohli brát všechny body domácí, při Radkovi Vodičkovi však v tomto zápase stálo štěstí a další břevno podrželo Myslibořice. Všechny body však mohli brát hosté, po závěrečné smyčce rohových kopů, ovšem Lubomír Macháček ani Bohumil Mencák netrefili branku a tak se body dělily.



Ohlasy k zápasu


FC Kralice n.Oslavou
Tomek Jiří, vedoucí: V utkání se opět projevila naše největší slabina, neproměňování gólových šancí. Ztratili jsme tak body, které nám budou hodně chybět.

TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: V zápase, který pro nás nic neřešil, jsme dali příležitost mladíkům z týmu. Sezóna se už jen dohrává a podle toho vypadal i náš výkon, který byl bez štávy a bojovnosti. Nutno podotknout, že rozhodčí zápas absolutně nezvládl, hlavně druhé poločas, jako kapitán týmu jsem se místy bál o zdraví svých spoluhráčů, které rozhodčí nebyl schopen ochránit.



Místo: Kralice. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.