Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov B vybojoval důležitou výhru


Branky


0

Velmi důležité tři body v boji o záchranu vybojovali fotbalisté Budišova B proti rezervě Rapotic, kterou přestříleli vysoko 7:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal rychle do vedení Matěj Sedláček

Budišov B, který je na hraně sestupu přivítal již téměř zachráněné Rapotice B, které dostaly na domácím hřišti nečekaný výprask od dalšího zachraňujícího celku z Radkovic 0:8. Také vzájemný podzimní duel přinesl spoustu branek a vítězství Rapotic v poměru 7:4. Dal se tedy očekávat ofenzivní fotbal. K dnešnímu utkání nastoupili domácí s pozměněnou sestavou. Bylo jasné, že utkání nebude vůbec jednoduché, protože soupeř z Rapotic je kvalitním týmem, ikdyž v minulém zápase zaváhal s Radkovicemi. S přispěním  hráčů A týmu začali domácí utkání velmi aktivně a skoro nepustili soupeře na svoji půli. Jejich snaha byla korunována úvodním gólem Matěje Sedláčka ze 4. minuty 1:0. Dále útočili a přidali další branku Zdeňkem Veselým ze 21. minuty 2:0. Do té doby se soupeř  dostával k bráně domácích pouze sporadicky. Po druhé brance se začal i soupeř dostávat do brankových příležitostí, ale ani jedna nevedla ke změně skóre. Ke konci první půle v největší šanci supeř trefil jen břevno. První půle tedy končila dvoubrankovým vedením domácích.

Domácí byli nadále při chuti

V úvodu druhé půle domácí navázali na útočný fotbal z první a přidali další dvě branky, které je uklidnily. Velmi důležitá byla třetí branka Matěje Sedláčka, která zklidnila hru domácích. Padla ze standartní situace, kdy zahrávající Votoupal obstřelil zeď a nedal hostujícímu brankáři šanci. Ten jen pohledem sledoval míč končící v jeho síti. Další průběh zápasu byl pod taktovkoudomácích. Kontrolovali  balón a nedávali soupeři prostor pro vstřelení branky. Naopak ještě vedení navýšili. Jediným světlým momentem hostujího týmu bylo vstřelení jediné branky z pokutového kopu Milana Laše , která byla přísně nařízena při obranném zákroku domácího obránce 7:1. Zbytek zápasu se odehrál v pohodovém tempu a bez komplikací.



Ohlasy k zápasu


FC Budišov - Nárameč B
Věžník Karel, trenér: Dnes jsme odehráli výborné utkání. Fanoušci museli být spokojeni s gólovým přídělem. Udělali jsme důležitý krok k záchraně.

FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Náš dnešní výkon se dá hodnotit pouze v první půli. Sice jsme brzy prohrávali, ale alespoň jsme si vytvořili nějaké šance. V té největší nastřelil Milan Laš břevno. Ve druhé půli jsme domácím už vůbec nestačili a u všeho jsme byli pozdě. Zkorigovali jsme až z penalty. Máme před sebou dva derby zápasy s Březníkem a Kralicemi, které chceme zvládnout. Budišovu gratuluji k vítězství.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč B
J. Sedláček [-] - R. Pavlatovský [-] , A. Langr [-] , Z. Carda [-] , J. Mezlík [-] - M. Votoupal [-] , M. Sedláček [-] , T. Obůrka [-] , J. Kozuň [-] - P. Suchánek [-] , Z. Veselý [-]

FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - J. Tesař [-] , L. Man [-] , M. Dobeš [-] , K. Kovařík [-] - P. Císař [-] , M. Jašek [-] , D. Slaný [-] , M. Laš [-] - M. Pavlíček [-] , J. Miko [-]

Hráči zápasu: Z. Carda , M. Sedláček .
Místo: Nárameč. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.