Mohelno je k nezastavení, odnesl to Koněšín


Branky


0

Fotbalisté Mohelna opět navlékli další bodový korálek do postupové mozajky a pomalu se jim otevírá brána do Okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tomáš Jeřábek odstartoval další výhru domácích

Mohelno přivítalo na svém hřišti další tým ze špice tabulky a to tým z Koněšína, který však v minulém kole utrpěl nečekanou porážku na svém hřišti od rezervy Rapotic. Připravil se tak v tomto zápase zabojovat proti Mohelnu o jakousi postupovou naději. Právě Koněšín byl posledním celkem, který připravil o všechny body nyní zcela suverénní Mohelno. Začátek utkání vyšel jednoznačně domácím, kteří dostali hosty pod tlak. Dvě velké šance však zůstaly nevyužity. Koněšín nastoupil s hráči, kteří byli nuceni odehrát celý zápas bez střídání. K dispozici také nebyl nejlepší střelec soutěže Pavel Malý. Ve 14. minutě se podařilo domácím vstřelit vedoucí branku Tomášem Jeřábkem střelou k tyči 1:0. Do poločasu se podařilo domácím navýšit skóre po proměněné penaltě Františka Staňka , nařízenou za ruku hostí v pokutovém území 2:0. Další příležitosti už domácí nevyužili, hosté jich měli minimum.

Domácí v druhé půli svého soupeře válcovali

Druhý poločas začal opět tlakem domácího týmu. V 58. minutě poslal domácí do vedení 3:0 Petr Štěpán. Potom si vzal slovo domácí specialista na přímé kopy David Horký, ale jeho střelecký pokus vytěsnil Lukáš Karásek na břevno. V 71. minutě se po průniku do hostující obrany prosadil střelou k tyči Luboš Drápela 4:0. V 75. minutě pak dal po rohovém kopu na konečných 5:0 Jiří Sladký.



Ohlasy k zápasu


TJ Mohelno
Hort Karel, vedoucí: Věděli jsme, že nás nečeká lehké utkání. Ale Koněšín k nám přijel s malým počtem hráčů, což nám velmi usnadnilo získat všechny body. Přesto se hosté prezentovali dobrou kombinační hrou.

TJ Koněšín
Lukáš Špaček, trenér: Dnešním dnem vygradovala marodka a neúčast jednotlivých hráčů. Bylo nás tak akorát a to bylo pro průběh zápasu zásadní. Všem dnešním hráčům patří dík.



Místo: Mohelno. Počet diváků: 140. Rozhodčí: MITÁŠ Milan - NEUMANN Jaroslav, KERNDL Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.