Myslibořice se výhrou přiblížily Březníku.


Branky


0

Výhra fotbalistů Myslibořic dala šanci domácímu týmu zabojovat alespoň o konečnou pátou příčku tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vybudovali dvougólový náskok po dvou slepených brankách

Zápas mezi 5. Březníkem a 6. Myslibořicemi se hrál za pěkných klimatických podmínek, Myslibořice měly Březníku co vracet, podzimní měření sil dopadlo lépe pro domácí v poměru 4:2. Myslibořice do tohoto zápasu vlétly ve velkém stylu a od začátku diktovaly tempo zápasu a na Vlastimila Zedníčka létal jeden projektil za druhým. V 17. minutě našel Milan Pevný krásnou diagonální přihrávkou Martin Čapouna, ten se prosmýkl mezi dvěma obránci a přesnou ránou k levé tyči otevřel skóre utkání 1:0. O dvě minuty později se Myslibořičtí středopolaři postarali o druhou branku. Michal Šoustal našel pěknou přihrávkou Petr Kocába a ten přeloboval vybíhajícího Vlastimila Zedníčka a bylo to rázem 2:0. Petr Kocáb se při zakončení zranil a ve hře ho nahradil benjamínek David Šoustal. Právě David Šoustal byl ve 28. minutě faulován v pokutovém území a pozorný rozhodčí Jiří Dvořák ukázal na značku penalty. Rozehrání si vzal na starost Martin Čapoun, v souboji kapitánů však uspěl Březnický Vlastimil Zedníček, když vystihl směr míče. Tento okamžik povzbudil hosty a opět platilo staré známé "nedáš, dostaneš". K odraženému míči se dostal Březnický hráč a napálil míč na branku, první střelu ještě Radek Vodička vytěsnil na břevno, na dorážku Tomáš Vyskočila už byl krátký a stačil pouze utlumit míč podající za svá záda 2:1. Oba týmy praktikovaly kombinační hru a hrálo se téměř bez faulů. Do konce prvního poločasu už se síť na žádné straně nerozvlnila a tak se šli hráči osvěžit do kabin.

Domácí rozhodli o svém vysokém vítězství až v závěru zápasu

 

Tak jako vlétly Myslibořice do úvodu zápasu, přesně to samé se podařilo Březníku, na centr z pravé strany si naběhl střelec první branky Tomáš Vyskočil a srovnal na 2:2, využil tak nedorozumění Myslibořické obrany a rázem bylo zaděláno na drama. Prvních 15 minut byli hosté na koni a Myslibořicím jakoby se nechtělo běhat. Březník toho však nedokázal využít. Zpět na správnou kolej se vrátily Myslibořice v 67. minutě, když si na druhou brankovou přihrávku Milana Pevného počkal na zadní tyčce David Šoustal a vrátil vedení svému týmu 3:2. Pro Davida Šoustala to byla první trefa za muže a odměna za jeho dobrý výkon. Navýšit skóre mohl Vojtěch Mrňa, po prudké ráně Martina Čapouna, kterou Vlastimil Zedníček nezkrotil na Vojty zívala prázdná branka, míč však netrefil ideálně a těsně přestřelil. Definitivní odpor hostů zlomil Pavel Vejvoda, když se uvolnil ve vápně a střelou k tyči vstřelil svoji 5. branku v sezóně. Konečnou tečku zápasu dal Michal Šoustal, který si naskočil na míč z rohového kopu Tomáše Paláta a stejně jako Pavel Vejvoda si připsal pátou trefu v sezóně. Myslibořice tak zvítězily nad Březníkem 5:2 a oplatili mu tak podzimní prohru.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Pavel Vejvoda, hráč: Ze začátku jsme byli lepším týmem my. Ve druhém poločase se hra vyrovnala, našěstí jsme v závěru utkání rozhodli třemi brankami.

TJ Sokol Březník
Flesar Petr, hráč: Hráli jsme bez pěti hráčů základní sestavy. Domácí byli ze začátku utkání lepší, potom se hra vyrovnala, v závěru jsme však třikrát inkasovali.



Místo: Myslibořice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - PALÁT Milan (N), VRZÁČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.