0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas v Pyšelu branku nepřinesl


Branky


0

Fotbalisté Pyšel promarnily šanci se již po tomto zápase udržet v soutěži, přesto mají nadále konfortní náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

V minulém kole oba dnešní soupeři slavili vítězství, která měla pro ně velký význam. Pyšel už snad nadobro setřásl hrozbu sestupu, kdy je jeho náskok již pětibodový. Takový je i právě na tým z Budišova, a tak případná výhra, by již znamenala zcela jistou záchranu. Pyšel navíc chtěl oplatit svému protivníkovi porážku 2:4 z podzimu. Domácí tým byl od začátku utkání lepším týmem a vytvořil si také víc brankových příležitostí. Za zmínku stojí těsná střela vedle od Ivoše Nováčka, po zataženém balónu do vápna.

Ani druhý poločas branku nepřinesl

Ve druhém poločase se hrál opatrný fotbal. Za domácí tým si vytvořil šanci po úniku Jaroslav Tůma, ale David Kostelecký se nenechal zaskočit. Zápas tak dospěl do bezbrankového stavu, který byl nakonec spravedlivý, ale hlavně hostům příliš nepomohl.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pyšel
Šubrt Martin, trenér: Dnes jsme byli o něco lepším týmem, přesto remíza byla spravedlivá

FC Budišov - Nárameč B
Věžník, trenér: V dnešním utkání jsme nenavázali na výborný výkon z minulého zápasu a předvedli špatný výkon. Bod z dnešního zápasu je pro nás maximem.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Sobotka [-] - R. Šoukal [-] , L. Tůma [-] , L. Šoukal [-] , J. Hejátko [-] - D. Kudrna [-] , F. Dvořák [-] (85. P. Dvořák [-] ) , I. Nováček [-] , D. Šabacký [-] - J. Tůma [-] - O. Tůma [-]

FC Budišov - Nárameč B
D. Kostelecký [-] - T. Svoboda [-] (85. A. Rybníček [-] ) , D. Pavlíček [-] , P. Suchánek [-] (46. J. Mezlík [-] ) , Z. Carda [-] , J. Sedláček [-] , A. Langr [-] , M. Mezlík [-] , L. Jura [-] (12. D. Čech [-] ) , R. Pavlatovský [-] , O. Doležal [-]

Místo: Pyšel. Počet diváků: 60. Rozhodčí: KALINA Oldřich - KUDRNA Ladislav (N), BENEŠ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.