Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B utrpěly doma krutou prohru s Radkovicemi


0

Vysokou domácí porážkou skončil zápas mezi rezervou Rapotic a zachraňujícími se Radkovicemi, které tak udělaly výrazný krok k záchraně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dali domácím do poločasu bůra

Rapotice do utkání, s o záchranu bojujícími Radkovicemi, nevstoupily dobře a v samém úvodu přežily dvě šance soupeře, které vychytal Sobotka. Hosté hrozili zejména po krajích hřiště, kde disponovali rychlostně velmi dobře vybavenými hráči. Ve 4. minutě se však hosté z Hrotovicka již radovali z gólu, když se dalekonosnou ranou prosadil Aleš Macháček 0:1. Radkovicím vlila branka krev do žil a na domácí se valil jeden útok za druhým a skóre rychle narůstalo. V 19. minutě přidal další branku Ivo Pelikán, který si naběhl na centrovaný balón a hlavou uklidil míč do sítě 0:2. O dvě minuty později přidal třetí branku Vojtěch Zahradník. Ve 29. minutě dal svou druhou brankou v zápase Aleš Macháček, který  ve 42. minutě připravil další gólovou šanci Lukáši Pekárkovi, který připravenou šancí nepohrdnul. Domácí se dostávali do šancí jen sporadicky a za hosty zcela zaostávali pohybem. Poločasový výsledek 0:5 hovořil za vše.

Radkovice se zastavily na osmi gólech

Ve druhé půli přílišné zlepšení nepřišlo. Hostitelé si tutovku vypracovali až v závěru, kdy se po rohu k dorážce dostal Schmeidler, ale radkovický brankář jeho pokus vyrazil. Hosté byli v proměňování šancí úspěšnější, přidali ještě tři branky a a zaslouženě si tak z Rapotic odvedli velmi cenné tři body za přesvědčivé vítězství. Za hosty se střelecky prosadili postupně Lukáš Pekárek, Lukáš Diviš a Petr Vejtasa, který v 89. minutě podtrhl vysoké vítězství Radkovic v poměru 0:8.  


Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Dnes není příliš moc co hodnotit. Opět se potvrdilo, že u nás padá hodně branek, ale teď bohužel do špatné sítě. Po bezkrevném výkonu bez pohybu a nasazení ani nic jiného, než debakl, přijít nemohlo. Hosté byli rychlejší a u všeho první, nám se nedařilo individuálně a ani jako celku. Za celý hrací čas jsme si vypracovali maximálně čtyři šance, což je doma hrozně málo. Hostům gratuluji k zaslouženému vítězství.

SK Radkovice
Svoboda Martin, trenér: Do první branky bylo utkání vyrovnané. Potom už bylo na hřišti jenom jedno mužstvo.



Sestavy


FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - J. Schmeidler [-] , M. Jašek [-] , D. Slaný [-] (46. A. Kolařík [-] ) , I. Svoboda [-] (46. J. Klement [-] ) , M. Laš [-] , S. Binka [-] , K. Kovařík [-] , M. Dobeš [-] , L. Man [-] , J. Tesař [-]

SK Radkovice
V. Štolz [-] - T. Růžička [-] , M. Hlouch [-] , V. Zahradník [-] - A. Macháček [-] , J. Pekárek [-] , I. Pelikán [-] (74. L. Štolz [-] ) , J. Hofman [-] (70. L. Diviš [-] ) , R. Odstrčil [-] - L. Pekárek [-] (83. P. Vejtasa [-] ) , L. Hofman [-] (46. K. Nedvědický [-] ) -

Místo: Rapotice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: VÉVODA Jiří - LAŠ Milan (N), DOBROVOLNÝ Raimund (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.