Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebenice překvapení nepřipustily


Branky


13. P. Vrbka , 16. M. Furiš , 41. M. Machát , 48. J. Bárta , 75. M. Furiš , 83. M. Furiš - 81. P. Němec
0

Očekávanou výhrou skončil zápas mezi druhými Třebenicemi a předposledními Kralicemi. Domácí tak stále drží šanci na postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vytvořili dostatečný náskok

Pokud chtěly Třebenice ještě teoreticky myslet na postup musely bezpodmíněčně porazit Kralice. Od samého začátku utkání Třebenice určovaly tempo hry, hosté se prakticky nedostali na jejich půlku. Hosté drželi bezbrankový stav do 13. minuty kdy  Miroslav Machát ve velkém vápně obešel dva obránce a nahral Pavlu Vrbovi a ten z malého vápna vstřelil prvni branku na 1:0. Hned v 16. minutě se Bárta uvolnil ve velkém vápně a nezjištně přihrál Miroslavu Furišovi, který vstřelil do prázdné branky druhý gól na 2:0. Ke konci prvního poločasu ve 41. minutě Miroslav Machát po samostatné akci zvyšoval na 3:0.

Také ve druhé půli přidali domácí tři branky

Celou druhou půlku byli domácí kombinačně lepší a vytvářeli si spoustu gólových šancí. Jednu z nich proměnil hned ve 47. minutě na 4:0 Jiří Bárta. V 75. minutě pak na 5:0 zvyšoval opět Miroslav Furiš. V 79. minutě kopali domácí Třebenice penaltu, kterou neproměnil brankář Petr Venhoda. Hned s protiútoku V 81. minutě hosté snižili zásluhou Petra Němce na 5:1. V 85. minutě vstřelil svou třetí branku v zápase  Miroslav Furiš, který upravil výsledek na konečných 6:1. Hosté z Kralic zůstávají stále na sestupové třinácté pozici, kterou budou chtít jistě vylepšit v příštím domácím zápase proti Myslibořicím. Třebenice musí nadále spoléhat na selhání Mohelna.



Ohlasy k zápasu


Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér: Od samého začátku utkání jsme určovali tempo hry, hosté se prakticky nedostali na naši půlku. Celou druhou půlku jsme byli kombinačně lepší a vytvářeli jsme si spoustu gólových šancí, které jsme proměňovali.

FC Kralice n.Oslavou
Tomek Jiří, vedoucí: Do utkání jsme nastoupili s hodně improvizovanou sestavou, ale chutí zahrát si fotbal. Zápas skončil zaslouženým vítězstvím favorita.



Sestavy


Horácký klub Třebenice
P. Venhoda [-] - P. Vrbka [-] , K. Kocmánek [-] , J. Fiala [-] (70. M. Ondráček [-] ) , J. Bárta [-] , M. Filipec [-] (87. V. Palát [-] ) , J. Jaroš [-] (57. L. Buchal [-] ) , M. Machát [-] , M. Furiš [-] , M. Ondráček [-] , V. Fiala [-]

FC Kralice n.Oslavou
J. Chadim [-] - D. Janoušek [-] , A. Kabátek [-] , T. Brabec [-] , J. Kopeček [-] , M. Široký [-] , M. Lokaj [-] , P. Němec [-] , M. Dymáček [-] , O. Kovář [-] , T. Chadim [-]

Hráči zápasu: M. Machát - P. Němec .
Místo: Třebenice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: OŠMERA František - CEJPEK Radek (N), ZIGMUND Vítězslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.