Postupová spanilá jízda Mohelna trvá


Branky


6. F. Staněk (p.) , 73. D. Horký
0

Ani fotbalisté Valče nedokázali najít recept jak přibrzdit rozjeté Mohelno, které se opět přiblížilo k vysněnému postupu do Okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení rychlou penaltou

  Utkání dvou mužstev ze špice tabulky bylo k vidění v sobotu ve Valči.Domácí dosud doma neprohráli a pokud chtěli myslet na udržení šancí na postup museli prodloužit domácí sérii. Ale v cestě jim stálo vedoucí mužstvo tabulky v čele s nejlepší obranou soutěže.  Než se diváci i hráči rozkoukali už se měnilo skore a do vedení šli hosté, kdy padl gól z penalty, kterou viděl snad jen pan rozhodčí. K té se postavil František Staněk a nezaváhal 0:1. Nikoho v tu chvíli nenapadlo, že to byl rozhodující okamžik utkání. Celý poločas byl vyrovnaný, hosté si ještě vypracovali dobrou šanci ve 20.minutě a domácí se přes dobře hrající obranu hostů do žádné šance nedostali.

Hostující výhru pečetil David Horký

 Do druhé půle domácí změnili několik postů a nastoupili s odhodláním utkání zvrátit a prolomit   hostující obranu. Opticky si mírnou převahu vytvořili,ale finální fáze nevycházela. Hosté hráli jednoduše   a důrazně a zaměstnávali domácí obranu,nastřelili dokonce břevno a vítězství pojistili v 72.minutě   nechytatelnou střelou z přímého kopu z hranice šestnáctky, jejímž tradičním exekutorem byl David Horký 0:2. Domácí utkání nezabalili a pokoušeli se utkání zdramatizovat a šance přišly v samotném závěru, kdy nejprve brankář hostí Miloš Ležák reflexivně vyrazil teč Pokorného a potom v dobré pozici neskoroval ani střídající Veselý. Pak již naplno mohla propuknout radost hostů.


Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Vyrovnané utkání mezi šestnáctkami. Rozdíl byl bohužel v důrazu a šikovnosti kolem a v obou šestnáctkách. Nám chyběla kvalita ve finální fázi, bojovnost a snaha dnes nestačila.

TJ Mohelno
Šanda Pavel: Na začátku utkání jsme proměnili důležitou penaltu, domácí své šance nikoliv. Ve druhé půli jsme pustili domácí jen do jedné šance. Jinak byla hra vzadu výborná. Valeč nás dnes ničím nepřekvapila.



Sestavy


SK Valeč
Z. Macek [-] - O. Kopuletý [-] , J. Pokorný [-] , M. Chytka [-] - J. Sirota [-] , M. Kárník [-] , D. Procházka [-] (74. M. Veselý [-] ) , M. Dufek [-] , D. Cabejšek [-] , M. Melkes [-] (46. J. Ludvík [-] ) - V. Chládek [-] (63. P. Zikán [-] )

TJ Mohelno
M. Ležák [-] - P. Šanda [-] , F. Žák [-] , M. Kopeček [-] , M. Kerndl [-] (54. D. Vašek [-] ) - L. Drápela [-] , P. Štěpán [-] , D. Horký [-] , F. Staněk [-] (89. P. Horký [-] ) - J. Sladký [-] (60. T. Jeřábek [-] ) , T. Vostal [-] (75. V. Ležák [-] ) -

ŽK: 32. V. Chládek , 64. D. Cabejšek , 75. M. Kárník , 80. M. Dufek - 41. J. Sladký , 64. D. Horký .
Hráči zápasu: J. Pokorný - F. Staněk , M. Ležák .
Místo: Valeč. Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOLÝ Petr - KUBA Michal, VÉVODA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.