Koněšín doma překvapivě prohrál


Branky


0

Nečekaná porážka Koněšína vyřadila nadobro tento tým z bojů o postup. Útočně laděný tým domácích nevyzrál na nejhorší obranu soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali ke konci půle do vedení

Domácím sice chyběla čtveřice zraněných hráčů včetně brankáře, ale i tak měli být proti rezervě Rapotic papírovým favoritem. A zápas se tak i od začátku vyvíjel – domácí měli drtivou většinu prvního poločasu míč na svých kopačkách, ale nedokázali statistiku držení míče přetavit v nějakou branku. V 10´minutě měl první možnost otevřít skóre domácí Štěpán Dvořák, ale jeho dobrým výběhem vychytal brankář hostů. „Zajíc“ se vyznamenal i proti sólu domácího kanonýra Malého, kterému skokem pod nohy nedovolil rozšířit statistiku vstřelených gólů. Hosté hráli prakticky celý první poločas totálního zaďoura bez jakékoliv aktivity směrem dopředu. Jedinou výjimkou byl výpad dua Laš – Pavlíček, který ovšem skončil zdárným nezdarem...Jenže brankář domácích nedokázal zkrotit jednoduchý balón a třetí do party – Ivo Svoboda – dával ve 38´minutě prakticky do prázdné – 0:1.

Hosté dali bleskovou branku, která rozhodla zápas

Kdo nestihl úvodní hvizd druhé půle, přišel o druhý gól z kategorie těch kuriózních. Milan Laš ihned po zahájení nakopl míč na branku domácích a za tři vteřiny letu míče to bylo 0:2. Nachytal totiž domácího „gólmana“ na hruškách a jeho střela se od břevna odrazila do brány. Jasný borec na konec - Dobrý den. Od této chvíle hráli hosté s dostatečným náskokem v zádech na brejky a pochopitelně nevynechali jedinou možnost zkoušet to z půlky znova. Jeden z brejků využil také druhý útočník Rapotic Tomáš Pavlíček a pětadvacet minut před koncem bylo prakticky rozhodnuto – 0:3. Domácí sice měli i nadále míč po většinu času na svých kopačkách, ale pouze po vápno bez jakékoliv myšlenky a překvapení. Koněšín tak zaslouženě utrpěl první jarní porážku a jeho šňůra neprohraných utkání se zastavila na čísle 10.



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Špaček Lukáš, trenér: Během 14 dnů jsme díky zranění přišly o 5 hráčů. Největší absencí byl brankář,kdy proti jenom bránícímu týmu jsme dostali tři góly. Hra nebyla jinak špatná,ale nevyužili jsme v prvním poločase vyložené šance a postupem času se naše hra stávala bezradnou. Z drtivé převahy jsme prostě nedokázali nic vymyslet a roli favorita nezvládli

FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Může se to zdát jako chvástání po vyhraném utkání, ale my jsme do Koněšína opravdu jeli vyhrát. Minulý týden jsme padli doma s Valčí a při vyrovnanosti tabulky jsme potřebovali body zpět. Utkání jsme zvládli skvěle takticky, vycházeli jsme z bloku, který domácí těžko překonávali, a hrozili jsme brejky. Klíčové bylo udržení vedení do poločasové přestávky. Po změně stran jsme navýšili a Koněšínu se krátil čas. Musím říci, že jsme velmi spokojeni s kolektivním výkonem celého týmu a udrženou nulou na hřišti soupeře.



Místo: Koněšín. Počet diváků: 75. Rozhodčí: RYGL Antonín - DUFEK Luboš (N), LAŠ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.