Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březník neudržel dvougólové vedení


Branky


0

Až v posledních dvaceti minutách přišli fotbalisté Březníku o výhru. Pro Třebenice byl ale bod málo a postup se jim pomalu vzdaluje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před odchodem do kabin dostal domácí do vedení Jakub Musil

K velice důležitému zápasu odjížděly druhé Třebenice na půdu soupeře. A nebyl to vůbec snadný protivník. Březníku totiž patří pátá příčka, kterou už může jen vylepšit. Postupem se už Březník zaobírat nemusí, ale každý skalp předního týmu určitě potěší. Březník navíc ještě na jaře v domácím prostředí ještě neprohrál a mohl tak Třebenicím oplatit jejich podzimní porážku. Domácí již od začátku diktovali tempo hry a častěji měli míč na svých kopačkách. Ve 13. minutě dostal domácí do vedení Vít Franěk, jehož střela zaplula do brány 1:0. Hosté se dostávali do šancí jen sporadicky, ale ta z 31. minuty stála zato. Jaroslav Fiala ze dvacetipěti metrů vypálil tak, že jeho střelecký pokus zastavila až šibenice Zedníčkovi branky 1:1. Domácím však zasloužené vedení vrátil po křížné akci Jakub Musil ve 45. minutě 2:1.

Domácí neudrželi slibný náskok

Začátek druhé půle opět vyšel domácím a po krásné souhře v 50. minutě mezi Jaroslavem Fraňkem a Vítem Fraňkem padl třetí gól s kopačky druhého jmenovaného hráče 3:1. Domácí pak nadále měli hru pod kontrolou a vše směřovalo k první jarní porážce Třebenic. Několikrát mohl Březník svého soupeře dorazit, ale dvakrát nedokázali domácí trefit odkrytou branku a v 62. minutě navíc trefil Jaroslav Franěk tyč. A tak přišel krutý trest na druhé straně hřiště. V 79. minutě zaplaval střelecký pokus  Miroslava Furiše do sítě a hosté byli rázem v kontaktu 3:2. Vyrovnávací branku si pak hosté schovali do 89. minuty, kdy se trefil Tomáš Ondráček ze dvaceti metrů střelou k tyči 3:3. Bod byl pro hosty v utkání ziskem, ale do tabulky ztrátou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Březník
Krupička Jaroslav, trenér: Dnes jsme byli lepším mužstvem, ale nevyužili jsme spoustu šancí. S herní stránkou našeho mužstva, však může být spokojenost.

Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér: Domácí byli lepším týmem, my jsme dokázali vyrovnat šťastnými střeleckými pokusy.



Sestavy


TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - L. Babčan [-] , P. Sobotka [-] , M. Stříž [-] , M. Flesar [-] - L. Rybníček [-] , V. Franěk [-] , J. Krupička [-] (39. P. Flesar [-] ) , J. Dvořáček [-] - J. Franěk [-] , J. Musil [-] (71. J. Trojan [-] ) -

Horácký klub Třebenice
V. Palát [-] - P. Vrbka [-] (46. R. Kunce [-] ) , M. Čermák [-] , K. Kocmánek [-] , J. Fiala [-] , T. Ondráček [-] , J. Jaroš [-] , M. Filipec [-] (46. J. Bárta [-] ) , M. Furiš [-] , M. Ondráček [-] , V. Fiala [-] (53. J. Čtvrtníček [-] )

ŽK: 39. J. Krupička , 64. M. Stříž , 88. P. Flesar - 61. J. Jaroš , 71. J. Bárta , 88. T. Ondráček , 90. M. Furiš .
Hráči zápasu: M. Flesar - J. Fiala .
Místo: Březník. Počet diváků: 80. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - STANĚK Jaroslav (N), FIALA Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.