Koněšín si veze s Pyšel výhru


Branky


56. R. Šoukal (p.) - 65. Š. Dvořák , 84. P. Malý , 88. P. Malý
0

Fotbalisté Koněšína si připsali další výhru, která však žádný posun v tabulce zatím nevyřešila, neboť i jejich soupeři nezaváhali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci branky nedočkali

Domácí nastoupili do utkání v poněkud poslepované sestavě, protože postrádali hned tři hráče základní sestavy, ale ani Koněšín nebyl zcela kompletní. Oba týmy působily poněkud ospalým dojmem a stejně se dá označit i první polovina prvního dějství. Byl to fotbal bez pohybu, chyběla kvalitnější přihrávka a světlých momentů bylo jen poskromnu. Výjimkami byly snad jen dvě šance hostujících hráčů – v 10´minutě si ale Malý na domácího brankáře Kučeru nepřišel a neméně kvalitní zákrok předvedl domácí gólman i proti technické střele Konečného z 20´minuty mířící pod víko. Jinak nudný první poločas skončil bez branek.

Hosté o své výhře rozhodli v závěru

Druhý poločas začal ve stejném duchu jako ten první. Ten klasický fotbal byl k vidění až po úvodní brance. Tu vstřelil v 56´minutě domácí kapitán Šoukal z pokutového kopu poměrně přísně nařízeného po klasickém souboji typu „dotírající útočník versus obránce hlídající míč mířící do zámezí“. Hosté na úvodní branku reagovali přeskupením některých hráčů a výsledek zlepšené hry v podobě vyrovnání se dostavil poměrně rychle. Deset minut od úvodního gólu využil Š.Dvořák nedůrazného odkopu brankáře Kučery a střelou naslepo z otočky z rohu velkého vápna srovnal na 1:1. Tento vyrovnaný stav jak na ukazateli tak i vyrovnané dění na hřišti platily až do 84´minuty. To nejprve domácí Pyšel už zdvihal ruce nad hlavu, ale akci J.Tůmy předcházel odmávaný a odpískaný ofsajd. Z následné rychlé protiakce šel Koněšín do brejku, který po nahrávce od Š.Dvořáka proměnil ve vedoucí branku hostů důrazný kanonýr Malý – 1:2. Vášní na hřišti přibylo po neodpískané ruce ve vápně hostů po jednom ze závarů před brankou. Definitivní podobu výsledku dal dvě minuty před koncem opět Pavel Malý, který z přímého kopu zpoza vápna tvrdou i technickou střelou zároveň krásně obstřelil stojící zeď a zakroutil míč do růžku – 1:3.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pyšel
Šubrt Daniel , trenér: Dnešní utkání bylo remízové. Dneska jsme hráli dobře i fotbal byl dobrý. S výkonem pana rozhodčího nejsme spokojeni.

TJ Koněšín
Špaček Lukáš, trenér: Těžký zápas, kde jsme byli opticky lepší, ale drobnou převahu jsme nedokázali posunout do vytvoření gólové šance. Proto zápas asi nebyl tak pohledný, ale body se počítají. Zasloužená výhra.



Místo: Pyšel. Počet diváků: 75. Rozhodčí: RYGL Antonín - ŠOUKAL Lubomír (N), MUSIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.