2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebenice se výhrou dostaly, alespoň na jeden den do čela


Branky


0

Povinné tři body udělali fotbalisté Třebenic v zápase proti předposlednímu Budišovu, které je zatím dostali do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili pouze jeden gól

V dalším mistrovském utkání přiítaly Třebenice na domácím hřišti  mužstvo Nárameč-Budišov B. Do utkání vstoupili domácí velice dobře a již od první minuty diktovali tempo hry. Byli aktivnější a vytvářeli si jednu brankovou příležitost za druhou. Hrálo se převážně na hostující půlce, ale domácí nemohli  překonat velmi dobře chytajicího brankaře hostů Davida Kosteleckého. Až ve 20. minutě se to povedlo. Po centrovaném balónu Vlastimila Fialy do malého vápna si dezorientování hosté srazili míč do vlastní branky 1:0. Poté si Třebenice opět vytvářeli brankové příležitosti, ale bez gólového efektu. Do kabin šli  tedy domácí s jednobrankovým vedením.

Tomáš Ondráček dal vítěznou tečku

 Druhý poločas začali opět domácí hráči lépe jako soupeř z Budišova. V herním projevu byli Třebenice lepším mužstvem a uklidnění tak přišlo pro domácí jedenáctku až v 77. minutě, kdy se Tomáš Ondráček prokličkoval hostující obranou a vstřelil druhou branku zápasu 2:0. Dvoubrankovým vedením si Třebenice průběh hry již kontrolovali. Soupeř z Budišova hrozil pouze ojediněle. Dá se tedy konstatovat, že celý tento zápas byli domácí lepším mužstvem a měli zápas zcela pod kontrolou. Nadále si tak Třebenice drží šanci na postup, i proto, že budou v příštím zápase ztrácet body jejich největší konkurenti Mohelno a Valeč, které čeká vzájemný zápas.



Ohlasy k zápasu


Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér: Soupeř nás dnes hrozil pouze ojediněle. Dá se tedy konstatovat, že celý tento zápas jsme byli jasně lepším mužstvem a měli jsme jej zcela pod kontrolou.
Opět další smolný zápas. Děkuji hráčům za předvedený výkon.



Sestavy


Horácký klub Třebenice
P. Venhoda [-] - M. Čermák [-] , K. Kocmánek [-] , J. Fiala [-] , J. Bárta [-] (59. P. Vrbka [-] ) , T. Ondráček [-] , J. Jaroš [-] , M. Machát [-] , M. Furiš [-] (70. M. Filipec [-] ) , M. Ondráček [-] , V. Fiala [-]

FC Budišov - Nárameč B
D. Kostelecký [-] - J. Sedláček [-] , D. Věžník [-] , A. Langr [-] , M. Koš [-] , P. Dostál [-] (72. M. Šmíd [-] ) , M. Mezlík [-] , L. Jura [-] (36. D. Čech [-] ) , R. Pavlatovský [-] , A. Rybníček [-] (57. J. Kazda [-] ) , O. Doležal [-]

ŽK: 45. T. Ondráček - 43. P. Dostál , 53. M. Koš , 67. J. Sedláček .
Místo: Třebenice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: MITÁŠ Milan - CEJPEK Radek (N), SVOBODA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.