Valeč v Rapoticích B nezaváhala


Branky


0

Fotbalisté Valče si výhrou v Rapoticích stále drží postupové šance s minimálním odstupem od vedoucí dvojice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po slepených brankách hostů, dokázali domácí vyrovnat

V Rapoticích si diváci téměř vždy přijdou na své. V domácích zápasech rezervního týmu padá mnoho branek, a ne jinak tomu bylo i tentokrát. Rapotice začaly proti třetí Valči neohroženě a už v 15. minutě postupoval sám na Macka Pavlíček, který byl faulovaný. Celou situaci však ustál, ale na brankáře hostí si nepřišel. Ten ještě stačil střelu vyrazit na roh. Za dvě minuty byli domácí za neproměněnou šanci potrestáni vedoucí brankou Valče. O chvíli později už to bylo s domácími ještě horší. Brankář Rapotic špatně vyběhl, čehož vyžil hostující Chládek, a svou druhou branku v utkání zvýšil na 0:2. Rapotické béčko to nezabalilo a snížení se dočkalo ve 23. minutě. Domácí se i nadále tlačili před branku Valče a za svou aktivitou byli odměněni vyrovnávací brankou. Milan Laš se dokázal prosadit individuální akcí ve středu hřiště a se štěstím zakončil podél vyběhnuvšího Macka. 

Zápas jako na houpačce zvládla lépe Valeč

 Valeč se ve druhé půli snažila strhnout vedení na svou stranu, avšak v 58. minutě přišla pro hosty studená sprcha, kdy odražený balón na penaltě napálil Pavlíček 2:3. Poté se hrál svižný fotbal nahoru dolů a, už tak spokojený divák, si opět přišel na své. Bohužel vývoj nebyl pro domácí příznivý a po hrubé chybě se Valeč radovala z vyrovnání. Obrat dokonal v 78. minutě druhou brankou Sirota a hosté byli na koni. Zaskočení domácí se již k ničemu nedostali. Křečovitost domácích hráčů ilustroval rohový kop z 90. minuty. Místo dlouhého centru do vápna přišla rozehrávka na krátko, protiútok a inkasovaná pátá branka v síti Rapotic. V utkáním plném zvratů tak byli přeci jen šťastnější hosté z Hrotovicka. 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: I přes prohru minulý týden jsme se snažili hrát uvolněně. Dvě hrubé chyby v obranné činnosti jak celého týmu, tak jednotlivců však rozhodly o vedení Valče 0:2. Pohodu v mužstvu jsme dokázali otočením výsledku. Chyběla nám branka na 4:2. Místo toho jsme inkasovali a závěr už jsme nezachytili. Musím říci, že na fotbal našeho béčka se rozhodně vyplatí chodit. Nehraje se žádný zadňour a ani hostující mužstva sem nejezdí bránit. Bohužel na atraktivní hru se nehraje. Klíčové jsou body, které se pokusíme za týden dovézt z Koněšína.

SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Po celý zápas jsme byli lepším mužstvem. Předváděli jsme pohlednou hru, dali jsme dvě rychlé branky po hezkých akcích s perfektním zakončením. Potom přišel výpadek v domnění, že už se nemůže nic stát a nachystali jsme domácím dvě branky. Zápas nás potom stál zbytečně moc sil a nervů. Pozitivem je pět vstřelených branek.



Místo: Rapotice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - TORMOVÁ Vlasta, KOLAŘÍK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.