Hrotovice B opět prohrály


Branky


0

Již na šest prohraných zápasů natáhly Hrotovice B svoji jarní nelichotivou bilanci a nadále se tento tým drží v sestupových vodách. Naopak Rouchovany se svým vítězstvím nejspíš nadobro těmto starostem vyhnuly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili vývoj první půle

Před tímto zápasem Hrotovic proti Rouchovanům čekali domácí na jakýkoliv bodový zisk již pět kol a tím se vážěji přimotali do sestupových bojů. Rouchovany si v minulém kole pomohli vysokou výhrou nad Březníkem a lehce se odpoutaly ze sestupového pásma. Na podzim byli úspěšnější fotbalisté Rouchovan. V Hrotovicích se hrál útočný fotbal a první branku vidělo 55 přítomných diváků ve své síti. O tu se postaral ve 27. minutě po chybě domácích po standardní situaci Zdeněk Holoubek 0:1. Domácí tým však dokázal vývoj první půle zcela otočit ve svůj prospěch. V 34. minutě nejprve vyrovnal Vítězslav Škoda po dobré standardce na 1:1 a ve 37. minutě otočil vývoj utkání Martin Harant, který se nejlépe orientoval v závaru před hostující brankou a střelou na zadní tyč prostřelil Lubomíra Škarabelu 2:1.

Hosté dokázali otočit utkání ve svůj prospěch

Ihned po rozehrávce se vrhlo šest hostujících hráčů do útoku a byla z toho vyrovnávací branka na 2:2, kterou vstřelil Jaroslav Slabý. Domácí se pak snažili nakopávat balóny do pokutového území hostů, ale k brance to nevedlo. Naopak se v 71. minutě se krásnou střelou na přední tyč, která skončila v šibenici Hlavničkovi branky prosadil Lubomír Ludvík 2:3. V 89. minutě pak zlomil domácí odpor z dorážky Zdeněk Holoubek 2:4. Pouze kosmetickou úpravu výsledku udělal v nastaveném čase Pavel Padělek střelou na zadní tyč 3:4.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí: V první půli jsme byli lepší my, ale v té druhé nás začali hosté přehrávat.

1.SK Rouchovany
Maša Jiří, trenér: Po špatné první půlce jsme se po změně stran zvedli a výsledek otočili. Dneska, ale naše hra nebyla vůbec dobrá.



Místo: Hrotovice. Počet diváků: 55. Rozhodčí: PIKART David - SVOBODA Milan (N), HORKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.