3:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trnava B otočila zápas a ještě žije


Branky


23. J. Vlčan , 49. J. Vlčan , 77. P. Malec - 14. P. Císař , 28. J. Miko
0

Trochu nečekaná výhra Trnavy B nad rozjetými Rapoticemi oživily naděje domácích na záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli dvakrát do vedení

Snad poslední šance jak zabojovat o záchranu ležela na bedrech domácí Trnavy. Na podzim byla k vidění nevídaná přestřelka s hokejovým skóre 9:4 pro Rapotice a i v tomto zápase se dalo očekávat střelecké představení. Od začátku utkání bylo vidět, že větší chuť po vítězství mají domácí fotbalisté Trnavy. Přesto šli ve 14. minutě do vedení hosté po brance Petra Císaře 0:1. Domácí borci však našli brzkou odpověď  zásluhou Josefa Vlčana ze 14. minuty 1:1. Ale i na gól domácích rychle zareagoval ve 28. minutě Jaroslav Miko, který podruhé v zápase prostřelil Lukáše Doležala 1:2. Do konce poločasu se pak přeci jen brankostroj zadrhl, a do šaten tak šli s lepší náladou hosté.

Domácí zápas otočili a radují se ze třech bodů

Do druhého poločasu vstoupili domácí impozantně, když se hned ve 49. minutě svou druhou brankou v zápase prosadil Josef Vlčan a rázem bylo vyrovnáno na 2:2. To domácím hodně pomohlo a nadále byli aktivnější, ale překonat rapotického brankáře Aleše Sobotku se jim stále nedařilo, i když několikrát již byl gól na spadnutí. Přeci jen fotbalový bůh zapracoval pro domácí a v 77. minutě otočil vývoj utkání Pavel Malec 3:2. Ve zbytku utkání už domácí svojí houževnatostí nedopustili, aby o získané vedení přišli a mohli tak po delší době nejen slavit vítězství, ale zůstali také ještě ve hře o záchranu.



Ohlasy k zápasu



FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: V Trnavě jsme chtěli navázat na dobrý domácí výkon a tři body proti Hrotovicím. V první půli jsme se ujali vedení a měli jsme přidat druhou branku. Ve druhé půli domácí prokázali větší touhu po vítězství a vyhrávali většinu osobních soubojů. Přesto jsme se opět dostali do vedení, ale nedokázali jsme je udržet. V závěru jsme měli dvě dobré možnosti na vyrovnání, ale ty jsme nevyužili. Musím říci, že nám scházela dravost a větší obětavost v soubojích, což je ale pochopitelné. Z důvodu rozsáhlé marodky v áčku nastoupilo v utkání 1. B třídy hned šest hráčů, kteří i dnes odehráli celé utkání. Nyní se soustředíme na další domácí duel proti Valči, který chceme bezpodmínečně zvládnout. Domácím gratuluji k zaslouženému vítězství.



Sestavy


FK Rudíkov B
L. Doležal [-] - J. Vlčan [-] , M. Pitor [-] , V. Buďa [-] , M. Mezlík [-] , D. Jašek [-] , V. Doležal [-] , P. Malec [-] , M. Marek [-] , L. Ondračka [-] , J. Eliáš [-]

FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - T. Pavlíček [-] , M. Laš [-] , S. Binka [-] (59. P. Horák [-] ) , M. Pavlíček [-] , J. Miko [-] , P. Císař [-] , K. Kovařík [-] (59. R. Zezula [-] ) , M. Dobeš [-] , L. Man [-] , J. Tesař [-]

ŽK: 81. M. Mezlík , 83. M. Pitor - 19. K. Kovařík .
Místo: Trnava. Počet diváků: 40. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - HLŮŠEK Miloslav (N), KOLAŘÍK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.