Mohelno kráčí dál k postupu


Branky


10. D. Vašek , 47. J. Sladký (p.) , 89. T. Jeřábek
0

Další postupový korálek navlékli fotbalisté Mohelna v zápase na hrotovické půdě. Stačil jim k tomu průměrný výkon, neboď domácí své šance nedokázaly využít a dostávají se tak do velkých problémů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté trestali domácí střeleckou nemohoucnost

Do Hrotovic přijelo vedoucí Mohelno potvrdit svoji šňůru neprohraných zápasů, která by po tomto utkání mohla mýt pořadové číslo deset. Naopak Hrotovice se dostaly do velkých problémů a čtyři prohrané zápasy v řadě je nebezpečně přiblížily k sestupovým příčkám. Mohelno navíc lépe zvládlo podimní vzájemný zápas. V samotném utkání však jakoby nešlo poznat rozdíl deseti míst, které oba týmy od sebe dělilo. Domácí na svého soupeře vlítli, ale opět se ukazovala jejich velká slabina v zakončení. Tu největší neproměnil s kraje zápasu Salák. Hosté však ukazovali jak je snadné dát gól, i když s notnou dávkou štěstí. V 10. minutě totiž David Vašek tečoval střelu do protipohybu domácího brankáře Škody 0:1. Domácí však zbraně nesložili a snažili se o vyrovnání, ale šance Nováka a Marka Hrůzy z trestného kopu zůstaly nevyužity. A tak šli do šaten ne lepší, ale šťastnější hosté

Hosté přidali další branky a opět vyhráli

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, kteří opět prostřídali sestavu a hned se v první šanci objevil David Horký, který se po průniku odcitl sám před brankářem, kterému udělal kličku, ale jeho nevýraznou střelu do brány odkopli domácí do bezpečí. Ve 47. minutě však udeřilo. Domácí brankář Škoda zastavil nedovoleně hostujícího hráče a Jiří Sladký bombou pod břevno proměnil pokutový kop 0:2. Na domácích bylo simpatické, že se ani za tohoto stavu nesesypaly a byli víc než vyrovnaným soupeřem. Jak naložit s nabídnutou šancí jim pak v 89. minutě ukázal Tomáš Jeřábek, který po pěkné akci Davida Horkého vymetl šibenici domácí branky 0:3. Mohelno tak momentálně navýšilo náskok na Třebenice již na pět bodů.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí: Soupeř nehrál nic moc, ale svoje šance na rozdíl od nás dokázal proměnit.

TJ Mohelno
Hort Karel , vedoucí: Věděli jsme, že dnešní utkání nebude vůbec jednoduché, protože Hrotovice hrají dobrý fotbal a loni jsme zde prohráli. Chtěli jsme udržet vedení v soutěži. První poločas byl z naší strany nejhorší, co jsme na jaře odehráli.



Místo: Hrotovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: VÉVODA Jiří - SVOBODA Milan (N), KERNDL Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.