Mohelno ve druhém poločase otočilo výsledek a zvýšilo v čele vedení


Branky


0

Až zlepšenou hrou ve druhém poločase otočili domácí špatně se vyvíjející zápas ve svůj prospěch a potvrdili vedení v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nečekaně lépe pro Rouchovany

Poprvé v tomto soutěžním ročníku nastoupilo Mohelno jako vedoucí tým tabulky. Jejich soupeřem, byly Rouchovany, které ještě na podzim nevyhrály a jsou blízko sestupového pásma. Na podzim sice Rouchovany porazily Mohelno 3:2, ale favorit tohoto utkání byl zcela jasný. Mohelno posledních sedm domácích utkání pokaždé vyhrálo, a také jejich bilace posledních osmy zápasů je impozantní. Sedm výher a jedna remíza. Naopak Rouchovany čekají na výhru již šest zápasů. Úloha vedoucího celku však domácím hráčům svazovala nohy a nemohli se prosadit proti dobře organizované obraně hostů, které několikrát podržel brankář Lubomír Škarabela. Navíc přišel v 15. minutě pro domácí šok, když skóre utkání otevřel hostující Lubomír Ludvík 0:1. Poločasový výsledek 0:1 tak byl pro hosty perfektní a zamyšlením pro domácí útočníky jak přelstít hostující obranu.

Domácí předvedli znamenitý obrat

 Do druhého poločasu nastoupili domácí s třemi změnami v sestavě a hosty již nepouštěli do žádných brankových příležitostí, tak jako tomu bylo před pauzou. Domácí tým vrátila v 54. minutě  do zápasu proměněná penalta střídajícím Martinem Foretníkem 1:1. Za dvě minuty už domácí vedli. V 56. minutě se po individuální akci prosadil Petr Štěpán a střelou do šibenice rozjásal 70 přítomných diváků 2:1. V závěru utkání se domácí strachovali o vítězství, které nakonec v 86. minutě potvrdil opět Petr Štěpán, kdy se po rohovém kopu trefil z voleje za Škarabelova záda 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Mohelno
Hort Karel , vedoucí: Do utkání jsme šli uhájit vedoucí postavení, ale byli jsme bohužel nervózní. Ve druhé půli jsme se semkli a vůlí a bojovností jsme zápas otočili. Velice se nám ulevilo.

1.SK Rouchovany
Maša Jiří, trenér: V oslabené sestavě jsme se snažily soupeře překvapit, což se podařilo jen v první půli.



Sestavy


TJ Mohelno
M. Ležák [-] - M. Kerndl [-] , F. Žák [-] , V. Ležák [-] (46. T. Vostal [-] ) , P. Šanda [-] - F. Staněk [-] (46. M. Foretník [-] ) , P. Štěpán [-] , D. Horký [-] , L. Drápela [-] (85. A. Mohelský [-] ) - P. Horký [-] (46. M. Kopeček [-] ) - R. Ostrý [-] (65. T. Jeřábek [-] )

1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - J. Maša [-] - P. Křivánek [-] , P. Pachr [-] , R. Havelka [-] , P. Vala [-] (67. J. Odstrčil [-] ) , D. Svoboda [-] , L. Ludvík [-] - J. Slabý [-] - J. Dvořák [-] , P. Jelínek [-]

ŽK: 17. P. Štěpán , 40. F. Staněk , 83. T. Jeřábek - 42. R. Havelka , 43. D. Svoboda , 57. J. Maša , 70. J. Dvořák .
Místo: Mohelno. Počet diváků: 70. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - SLADKÝ Jiří (N), HORKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.