Povinná výhra Březníku


Branky


0

Očekávaná výhra Březníku se sice nerodila lehce, ale tři body zůstaly doma. Aby nadále Březník udržel naději na postup, musí potvrdit výhru za týden v Rouchovanech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili až v závěru první půle

Březník po minulé výhře opět oživil malé naděje, aby se popral o postup mezi okresní elitu. Ani Budišov v minulém kole nezklamal a přivezl si dobrý bod z Rouchovan. V tomto zápase byl favorit jasný. Březník totiž doma moc bodů nerozdává a Budišov zatím venku vyhrál jen jednou a to už bylo ve 4. kole v Radkovicích. Na podzim však Budišov svého soupeře porazil. Hosté i v tomto zápase zaskočili favorizovaný Březník aktivní hrou. Napadali soupeřovu rozehrávku, měli lepší pohyb a byli lepší i na balónu. Potom přeci jen domácí hru vyrovnali, a vypracovali si dvě šance, tak jako soupeř z Budišova. Ani jeden tým však své příležitosti nevyužil. Až ve 37. minutě se protáhl z levé strany Jakub Dvořáček a jeho centrovaný míč našel Petra Flasara, který se nemýlil 1:0. Takže přeci jen se domácí dočkali uklidňující branky.

Březník si pojistil výhru dalšími dvěma góly

Druhý poločas už domácí tým chtěli rozhodnout již v úvodu druhé části, což se jim nakonec podařilo v 56. minutě díky Jakubu Dvořáčkovi, který na své levé straně nebyl k udržení a při jednom svém úprku sám zakončoval a Davidu Kosteleckému nezbývalo nic jiného než vytáhnout míč, který skončil za jeho zády 2:0. To už byli domácí jasně lepším týmem a v 71. minutě pohřbil veškeré šance hostů na jakýkoliv dobrý výsledek Jaroslav Krupička po dobré nahrávce Libora Rybníčka 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Březník
Krupička Jaroslav, trenér: V prvním poločase jsme měli špatný pohyb a hosté nás zaskočili svojí hrou. Ve druhém dějství jsme hru zkvalitnily a ke konci jsme hru kontrolovali.

FC Budišov - Nárameč B
Večeřa, trenér: První půle byla vyrovnaná, ale nepodařilo se nám proměnit šance. Druhá půle již byla v režii domácích.



Sestavy


TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - L. Babčan [-] , M. Flesar [-] , M. Stříž [-] , P. Sobotka [-] , J. Dvořáček [-] (75. T. Vyskočil [-] ) - J. Krupička [-] , L. Rybníček [-] , V. Franěk [-] (56. J. Musil [-] ) - P. Flesar [-] , J. Franěk [-]

FC Budišov - Nárameč B
D. Kostelecký [-] - L. Carda [-] (61. D. Čech [-] ) , M. Šmíd [-] , R. Mezlík [-] , L. Horký [-] , Z. Carda [-] (74. A. Langr [-] ) , R. Pavlatovský [-] , P. Suchánek [-] , O. Doležal [-] , O. Kazda [-] , M. Koš [-]

ŽK: 35. R. Mezlík .
Místo: Březník. Počet diváků: 60. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - STANĚK Jaroslav (N), VYSKOČIL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.