Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležitá výhra Pyšel proti poslední Trnavě B


Branky


0

Druhá výhra Pyšel po sobě znamená zatím osmou příčku. Trnava B se další porážkou pomalu začíná smiřovat se sestupovou příčkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I díky brankám Jaroslava Tůmy vyhrál Pyšel první poločas o tři góly.

Do zápasu s Trnavou B nastoupil Pyšel posilněn výhrou z Hrotovic. Šance na další bodový zisk proti poslednímu týmu tabulky je veliká a posun do klidných vod tabulky. Zajímavostí je, když Pyšel vyhrál, dokázal svoje vítězství potvrdit. Bohužel se jim to v této sezóně podařilo jen dvakrát. Trnava však na jaře předvádí dobrou kopanou, leč bodový přírustek není takový, jaký by si v boji o záchranu představovala. Podzimní měření sil vyšlo lépe hráčům Pyšel. A i dnes si Pyšel na svého soupeře věřil. Během prvních pěti minut si vytvořil dvě velké šance, ale ty zůstaly nevyužity. Přesto domácí naznačili, že jsi jdou tvrdě po třech bodech. A v 7. minutě to již klaplo. Nejčastěji domácí skórovali  po situaci, kdy Pyšel dokázal dostat balón za obranu a zakončující hráč se nemýlil. V tomto případě to byl Luděk Sobotka. Ve 13. minutě si Jaroslav Tůma přebral balón na půlicí čáře, obešel dva protihráče a dostal se až před brankáře Doležala, kterému se snažil udělat taky kličku, a ačkoliv se mu příliš nepovedla balón se mu do branky dopravit podařilo 2:0. Tento hráč pak v závěru poločasu přidal třetí uklidňující gól.

Domácí si v klidu výhru pohlídali.

I ve druhém poločase hrálo prakticky jen jedno mužstvo. Domácí přidali další gól a až v 76. minutě Miloš Mezlík snížil alespoň na 4:1. Jenže Trnava přece jen inkasovala další branku, kdy se v 79. minutě prosadil po další nahrávce za obranu David Šabacký a postaral se o jedno z nejvydařenějších zápasů Pyšel v tomto soutěžním ročníku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pyšel
Šabacký Miroslav, bývalý trenér: Všichni se dnes zapojili do hry a vyzdvihl bych hlavně výkony záložníků a útoku.

FK Rudíkov B
Ondračka Luděk, trenér: Dnes se mi zdálo, že trnavský tým ztratil úplnou chuť k fotbalu. Dnešní zápas podle toho také vypadal.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - D. Šubert [-] , L. Šoukal [-] , R. Šoukal [-] , L. Tůma [-] - F. Dvořák [-] (65. M. Kubín [-] ) , D. Kudrna [-] , I. Nováček [-] , D. Šabacký [-] - J. Tůma [-] (79. J. Hejátko [-] ) , L. Sobotka [-] (73. P. Dvořák [-] )

FK Rudíkov B
L. Doležal [-] - V. Doležal [-] , M. Mezlík [-] , D. Jašek [-] , D. Jensen [-] , P. Malec [-] , T. Klíma [-] , M. Marek [-] , M. Pitor [-] (82. J. Eliáš [-] ) , L. Ondračka [-] , R. Savara [-] (46. P. Janeček [-] )

ŽK: 10. J. Tůma , 90. D. Šubert - 51. M. Pitor , 64. T. Klíma .
Místo: Pyšel. Počet diváků: 66. Rozhodčí: JURKA Antonín - KUDRNA Ladislav (N), COUFAL Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.