Mohelno zápas s Rapoticemi B otočilo a je v čele


Branky


0

Hlavně díky skvělému druhému poločasu dokázali domácí vyhrát zápas s Rapoticemi a poprvé se vyšvihli do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení hostů

Konfrontací dvou odlišných týmu mělo být utkání mezi Mohelnem a Rapoticemi B. Na jedné straně to byli domácí hráči Mohelna se svojí precizní obranou a na druhé straně útočně laděný tým z Rapotic, který má průměr vstřelených branek něco málo přes 3,5 na zápas. Oba celky dokázaly poslední dva zápasy vyhrát. Podzimní měření sil však vyšlo jednoznačně a drtivě pro Mohelno 10:2, takže Rapotice měly svému soupeři co vracet. První poločas byl naprosto vyrovnaný s minimálním počtem šancí. Tu jedinou proměnil ve 24. minutě překvapivě hostující Petr Císař, který po pěkné akci prostřelil brankáře Miloše Ležáka 0:1. Domácím se v prvním poločase opravdu střelecky trápili a jejich pokusy končili vysoko nad Ješinovou brankou. První poločas tak skončil překvapivým vedením Rapotic.

Mohelnu se podařil obrat

Do druhého poločasu vlétlo Mohelno s odhodláním otočit nepříznivý stav na svoji stranu. To se brzy změnilo, když v 58. minutě Richard Ostrý vystřelil, brankář Ješina baĺón neudržel v rukavicích a na druhý pokus svoji střelu dorazil do sítě 1:1. Za pár minut domácí tým dokonal obrat. Brankář Rapotic Aleš Ješina fauloval v pokutovém území Tomáše Vostala a rozhodčí Kalina nekompromisně ukázal na značku pokutového kopu. K Penaltě se postavil František Staněk a bezpečně proměnil 2:1. Ten kdo si myslel, že se Rapotice sesypou, mýlil se. Hosté v závěru utkání domácí tým zatlačili, ale bohužel bez gólové tečky. Tu udělal na druhé straně v 88. minutě David Horký, precizně zahraným přímím kopem k tyči 3:1. Mohelno se tak touto výhrou vyhouplo do čela tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Mohelno
Hort Karel , vedoucí: Do tohoto zápasu jsme šli s jasnou vizí, že když zápas vyhrajeme, tak se můžeme dostat i do čela tabulky, což se nám nakonec i povedlo. Musím dnes ocenit náš bojovný výkon. Klukům patří dík.

FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: První poločas byl z naší strany dobrý. Dostali jsme se do vedení a soupeře jsme téměř k ničemu nepustili. Mrzí nás neproměněné šance, Milan Laš měl hned dvě tutovky, jednu spálil také Petr Matoušek. Domácí nás ve druhé půli přitlačili a dokázali srovnat po zaváhání našeho brankáře, který ale jinak chytal výborně. Utkání rozhodla sporná penalta, kterou domácí proměnili. Bohužel jsme se dnes porazili sami. V první půli jsme měli přidat minimálně jednu branku a pozice Mohelna by byla těžší. Momentálně se už soustředíme pouze na další domácí utkání proti Hrotovicím "B."



Místo: Mohelno. Rozhodčí: KALINA Oldřich - ŠIBŮREK Ondřej, KOLAŘÍK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.