2:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel si vybudovaný náskok udržel


Branky


65. P. Furiš , 75. R. Novák - 23. J. Nestr , 31. J. Nestr , 49. J. Tůma
0

Pyšel si z hrotovické půdy přivezl důležitou výhru a zamotává tak boj o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zaskočili domácí dvěma góly

Do Hrotovic přijel zatím nejhorší tým jara TJ Sokol Pyšel, který zatím získal jediný bod doma s Rouchovany. Ale ani Hrotovice se po dobrém zahajovacím kole trochu zadřely. Pyšel by nutně potřeboval na plno zabodovat, jelikož se na ně zle dotírají zbylé tři týmy z konce tabulky. Na podzim oba mančafty předvedly sřelecké hody, ve kterých uspěly hráči Pyšel v poměru 7:4. Hosté od začátku utkání hrozili z brejků. První šanci ke skórování měli domácí, když ve 20. minutě hosté zahráli v pokutovém území ruku. Na penaltový puntík si postavil balón Patrik Furiš, ale jeho střelecký pokus bravurně zneškodnil  Michal Kučera. Ve 23. minutě pak na druhé straně přišla odplata, když se střelou pod břevno trefil Jan Nestr 0:1. A ve 31. minutě bylo pro domácí ještě hůř, protože se po brejkové akci prosadil opět Jan Nestr a zaznamenal dvanáctou trefu sezóny 0:2. Do kabin se tak šlo nečekaně lépe hostům.

Domácím stíhací jízda nevyšla

Domácí se snažili ve druhém poločase o stíhací jízdu, ale ve 49. minutě se z další brejkové akce zmrazil Hrotovice Jaroslav Tůma a bylo to 0:3.  Domácí se nadále snažili o snížení, a to se jim podařilo v 65. minutě Patrikovi Furišovi 1:3. Pravda je, že s velkým přispěním hostujícího brankáře Michala Kučery. Furiš totiž vystřelil z 25 metrů nijak těžkou střelu, kterou chtěl Kučera zpracovat nohou, ale míč mu protekl mezi nohama do sítě. Laciná branka mohla stát hosty draho, protože  za chvíli v 75. minutě snížil krásnou střelou ze vzduchu Roman Novák na 2:3 a bylo zaděláno na drámo. Naštěstí pro hosty se žádná gólovka neurodila, a tak se hosté dočkali prvního jarního vítězství.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí: Dneska jsme dostali lekci z produktivity. Dáváme hrozně málo gólů což je naše velká slabina.

TJ Sokol Pyšel
Šubert Martin, trenér: Byli jsme dneska lepším týmem a soupeře přehrávali. Vlítli jsme na domácí a dostali se do vedení. I po snížení domácího týmu jsme se snažili přidat další góly . V závěru jsme výsledek urputně ubránili.



Sestavy


Sokol Hrotovice B
M. Virgl [-] - J. Dufek [-] , P. Padělek [-] , O. Harant [-] (46. T. Hadraba [-] ) - J. Kučera [-] , M. Horák [-] - D. Denemarek [-] (81. J. Virgl [-] ) - R. Fiala [-] (46. V. Škoda [-] ) , P. Furiš [-] , R. Novák [-] , P. Fukal [-] (46. D. Florian [-] )

TJ Sokol Pyšel
M. Kučera [-] - L. Šoukal [-] (75. L. Sobotka [-] ) , L. Kadlec [-] (84. M. Kubín [-] ) , R. Šoukal [-] , D. Šabacký [-] , L. Tůma [-] - I. Nováček [-] , F. Dvořák [-] , D. Kudrna [-] - J. Nestr [-] , J. Tůma [-]

ŽK: 38. P. Furiš - 80. D. Šabacký , 87. I. Nováček .
Místo: Hrotovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - SVOBODA Milan (N), KUDRNA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.