4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice doma opět vítězně


Branky


0

Ani v devátém domácím zápase Myslibořice neokusily hořkost porážky a jejich dobrou formu z domácího hřiště odneslo béčko Hrotovic prohrou 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapitán Martin Čapoun potvrdil střeleckou formu

Zápas mezi šestými Myslibořicemi a osmými Hrotovicemi "B" začal ve velkém tempu, první šanci v zápase měl Bohumil Mencák po individuální akci, však trefil pouze brankáře Tomáše Hadraby. Na druhé straně Radka Vodičky poprvé prověřil jeho bývalý spoluhráč Libor Votava. Ve 100 % šanci se ocitl Hrotovický Dominik Denemarek jeho pokus z malého vápna však nadvakrát bravurně zlikvidoval výborný Radek Vodička. Do další dobré šance se dostal Bohumil Mencák, který zatápěl Hrotovické obraně, z pozavápna však nemířil přesně. Na druhé straně topil pod kotlem Michal Blatný, který nenechal Myslibořickou levou stranu vydechnout. Po krásné kombinaci Myslibořických útočníků zakončoval opět Bohumil Mencák, tentokrát už ve vápně střelou na zadní tyčku, té chybělo pár centimetrů, aby měla přívlastek gólová. V 37. minutě se po dlouhém vhazování dostal k míči Martin Čapoun, vně vápna si posunul míč na střelu a akrobatickou ranou poslal Myslibořice do jednobrankového vedení 1:0. Vedení mohl navýšit po rohovém kopu Martin Čapouna, zcela osamocený Bohumil Mencák, jeho hlavičku ovšem zlikvidoval Tomáš Hadraba. Když Myslibořice na konci prvního poločasu ubránily nebezpečné rohové kopy Hrotovic, šlo se do kabin za stavu 1:0.

 

Domácí skóre navýšili.

Druhý poločas hrály s větrem Myslibořice a po závaru před Hrotovickou brankou se míč odrazil k Michalovi Šoustalovi, kterého brankář fauloval a rozhodčí František Novotný neváhal odpískat pokutový kop, k tomu se postavil střelec první branky, kapitán týmu Martin Čapoun a střelou k tyči nedal brankáři šanci 2:0. Z brejku se řítil sám na brankáře Michal Blatný, v tomto zápase neprůstřelný Vodička ovšem jeho zakončení i následnou dorážku zlikvidoval. "Nedáš, dostaneš!", platilo i v tomto případě, za hranicí velkého vápna vypálil dělovku Bohumil Mencák a byla z toho výstavní šibenice, Tomáš Hadraba zůstal jen divákem 3:0. V 75. minutě si velice dobře hrající Pavel Vejvoda obhodil ve vápně Hrotovického obránce a ten ho následně poslal k zemi, rozhodčí František Novotný nepřemýšlel ani vteřinu a podruhé v zápase ukázal na penaltový puntík. K druhé penaltě se postavil sám faulovaný Pavel Vejvoda, brankář mu vystihl směr, ale razantní střelu nedokázal vytěsnit mimo branku, takže to rázem bylo 4:0. Hrotovice po této brance rezignovali a zápas se dohrával. Pátou branku mohl, přidal Milan Pevný, který zakončoval pohlednou individuální akci Aleše Pekárka, jenž mu přihrál před úplně prázdnou branku, Milan Pevný ve 100% šanci nepochopitelně z malého vápna přestřelil. Hosté se přece jen dočkali čestné branky, Libor Votava se dostal za záda Myslibořické obrany a Tomáš Palát musel zatáhnout za záchrannou brzdu, pan rozhodčí Novotný ukázal potřetí v zápase na značku pokutového kopu. Rozehrání penalty si vzal na starost sám faulovaný a naprosto přesnou střelou k levé tyči korigoval skóre zápasu na konečných 4:1. Myslibořice tak i v devátém domácím zápase nepoznaly hořkost porážky.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Horák Jakub, hráč: V prvním poločase měli hosté několik brankových příležitostí, ale náš brankář je dokázal vychytat. Ve druhém poločase pak rozhodla naše větší produktivita, což také rozhodlo o našem vítězství. Druhá půle už byla zcela v naší režii.

Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí: Domácí tým nás zcela vyškolil v produktivitě. V zápase jsme měli velice špatnou koncovku a také jsme nebyli v plné sestavě.



Sestavy


TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - R. Pekárek [-] (70. T. Palát [-] ) , T. Kratochvíl [-] , L. Macháček [-] , R. Trpišovský [-] (63. V. Čapoun [-] ) - M. Pevný [-] , M. Čapoun [-] , M. Šoustal [-] , P. Vejvoda [-] (84. P. Nováček [-] ) - V. Novotný [-] , B. Mencák [-] (75. A. Pekárek [-] )

Sokol Hrotovice B
T. Hadraba [-] - J. Dufek [-] , P. Padělek [-] , O. Harant [-] - D. Kunčík [-] , M. Blatný [-] (82. T. Novotný [-] ) , J. Kučera [-] , M. Horák [-] - D. Denemarek [-] - J. Virgl [-] (80. M. Harant [-] ) , L. Votava [-]

ŽK: 9. M. Pevný , 42. T. Kratochvíl - 44. M. Horák , 52. T. Hadraba .
Hráči zápasu: P. Vejvoda - L. Votava , M. Blatný .
Místo: Myslibořice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - VRZÁČEK Josef (N), BLÁHA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.