3:1
(1:0)
89. J. Musil
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč vyhrála i druhý jarní zápas


Branky


0

V magnetu kola dokázala Valeč vyválčit vítězství nad dalším aspirantem postupu Sokolem Březník 3:1 a nadále se drží bodově vedoucích Třebenic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyhráli poločas rychlou brankou Siroty

  V prvním jarním domácím utkání přivítali domácí Březník, který jim na podzim uštědřil nejvyšší porážku v soutěži. Do zápasu vstupovali domácí s cílem jim porážku vrátit a udržet se v širší špičce tabulky. První poločas byl vyrovnaný domácí skorovali již v 8. minutě po krásné brance Jana Siroty z přímého kopu 1:0. Domácí měli i další náznaky šancí, ale skórovat se jim už nepodařilo a snaha hostů končila na hranici velkého vápna.

Valeč v pohodě dokráčela k další výhře

  Do druhé půle nastoupili domácí s cílem přidat co nejdříve pojistku, aby  se nemuseli strachovat o výsledek. Vytvořili si převahu i šance, ale dočkali se až v 69.minutě po hezké přihrávce Michala Dufka vstřelil svůj premiérovou branku v dresu Valče Jirka Nováček 2:0. Definitivně výhru pečetil v 73. minutě opět z přímého kopu navrátilec po zranění Michal Dufek 3:0. Poté se utkání již jen dohrávalo a hosté  výsledek korigovali v 89.minutě Jakubem Musilem 3:1 , ale to již nic nemohlo změnit na vítězství domácího mužstva, které si tak mohlo užít děkovačku se svými věrnými příznivci.


Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Macek Pavel, trenér: První poločas vyrovnaný, ale v naší hře bylo plno nepřesností. Po změně stran jsme se zlepšili po všech stránkách a dovedli utkání do vítězného konce. Přesto ještě máme co zlepšovat.

TJ Sokol Březník
Krupička Jaroslav, trenér: Bojovné utkání na nekvalitním terénu. Domácí více bojovali a měli větší chuť do zápasu a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


SK Valeč
M. Veselý [-] - J. Pokorný [-] , M. Chytka [-] , P. Chládek [-] - M. Kárník [-] (81. L. Jarolímek [-] ) , D. Procházka [-] (65. P. Zikán [-] ) , D. Cabejšek [-] , M. Melkes [-] , O. Kopuletý [-] (72. J. Žalkovič [-] ) - J. Ludvík [-] (44. M. Dufek [-] ) , J. Sirota [-] (56. J. Nováček [-] )

TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - L. Babčan [-] , P. Sobotka [-] , D. Břoušek [-] - M. Flesar [-] , J. Krupička [-] , J. Dvořáček [-] , P. Flesar [-] (81. J. Chadim [-] ) , V. Franěk [-] - M. Požár [-] (76. R. Sobotka [-] ) , J. Musil [-] -

Hráči zápasu: M. Melkes - J. Musil .
Místo: Valeč. Počet diváků: 85. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - MACEK Pavel (N), KÁRNÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.