3:1
(0:1)
24. O. Adam
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B otočily zápas


Branky


65. J. Tesař , 77. M. Jašek , 88. D. Slaný - 24. O. Adam
0

V důležitém zápase v boji o záchranu zvládli utkání lépe domácí a výhrou se vzdálili sestupovým vodám.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Adam poslal hosty do vedení

Rapotice se po divoké přestřelce v Myslibořicích(4:5) ,objevily před vlastními diváky a přivítaly soupeře z Pyšel, se kterým také pořádaly brankové dostihy na podzim. Rapotice  tam dokázaly vyrovnat z 1:5 na 5:5. Nyní se oba týmy odcitají na hranici sestupu, takže každý bod s tohoto utkání bude pro oba týmy důležitý. V první půli důležitého utkání sousedů v tabulce bojujících o záchranu se hrál atraktivní fotbal. Hosté na nic nečekali a snažili se být aktivní. Pozadu nezůstávali ani domácí a už v 8. minutě mohli jít do vedení. K volnému přímému kopu z pětadvaceti metrů se postavil Man, ale nastřelil pouze pravou tyčku Kučerovy branky. Ve 24. minutě rozjeli hosté rychlý brejk po levé straně hřiště, který skončil až ve vápně Rapotic. Když už se zdálo, že domácí obrana míč ve skrumáži odkopne, tak se k němu dostal osamocený Adam a uklidil míč do sítě. Rapotická rezerva byla blízko vyrovnání ve 30. minutě, ale Svoboda po přesném centru Jaška v ideální pozici přestřelil branku. Stejná věc se přihodila i Pyšelu. Hosté si také vybrali smůlu v zakončení, neboť i oni rozezvučeli brankovou konstrukci. 

Domácí zvládli otočit zápas

Druhá půle probíhala v podobné duchu. Rapotice se snažily ohrozit branku Pyšelu, ale ten dokázal domácí obranu potrápit nebezpečnými brejky. Vyrovnání přišlo až v 65. minutě, kdy se k míči ve vápně dostal Josef Tesař, míč si perfektně posunul hrudí a přízemní střelou překonal bezmocného Kučeru 1:1. Po této brance byli domácí lepší a snažili se o otočení výsledku. To se jim povedlo zásluhou Marka Jaška v 77. minutě 2:1. Tentýž hráč mohl hostující defenzívu pokořit i o několik minut později, ale míč si příliš posunul a zakončení tak promeškal. Definitivu výsledku dal v 88. minutě Slaný a domácí mohli slavit důležité tři body v boji o záchranu 3:1. 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Všichni jsme si uvědomovali důležitost tohoto utkání. V případě výhry se můžeme posunout opět do klidnějších pater tabulky. V případě prohry zabředneme ještě více do záchranářských starostí. Myslím si, že jsme viděli velice kvalitní zápas se šancemi na obou stranách. Při inkasované brance jsme ale byli málo důrazní, branka to byla zbytečná. Pozitivní je, že nás to nepoložilo a i nadále jsme byli aktivní. Věřili jsme, že se dokážeme prosadit. Po prostřídání naše kvalita ještě stoupla, což jsme potvrdili otočením výsledku ve druhé půli. Výsledku si velice ceníme, ale už za týden nás čeká další domácí zápas, a to opět se sousedem v tabulce, s Rouchovany. Tyto tři body budeme chtít potvrdit.

TJ Sokol Pyšel
Šubert Martin, trenér: V první půli jsme byli lepší než domácí. Ti se dostali do hry až po prostřídání hráčů A týmu. Po druhém inkasovaném gólu jsme už hráli vabank.



Sestavy


FC Rapotice B
T. Laš [-] - I. Svoboda [-] , V. Nedvěd [-] (46. P. Císař [-] ) , M. Laš [-] , J. Tesař [-] , R. Zezula [-] (31. M. Jašek [-] ) , L. Podpěra [-] (28. T. Pavlíček [-] ) , M. Dobeš [-] , K. Kovařík [-] , D. Slaný [-] , L. Man [-]

TJ Sokol Pyšel
M. Kučera [-] - R. Šoukal [-] , L. Tůma [-] , D. Šubert [-] , O. Adam [-] (71. M. Kubín [-] ) - O. Tůma [-] , I. Nováček [-] , D. Šabacký [-] , D. Kudrna [-] - L. Sobotka [-] (81. P. Dvořák [-] ) , J. Tůma [-]

ŽK: 56. M. Dobeš - 79. I. Nováček , 81. D. Šubert .
Hráči zápasu: O. Adam .
Místo: Rapotice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: MACEK Ivo - DLOUHÝ Lukáš, KOLAŘÍK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.