5:4
(2:1)
28. M. Laš (p.)
55. M. Jašek
70. M. Jašek
71. M. Jašek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas jako na houpačce zvládly lépe Myslibořice


Branky


14. M. Čapoun (p.) , 43. B. Mencák , 57. V. Novotný , 79. B. Mencák , 81. M. Čapoun - 28. M. Laš (p.) , 55. M. Jašek , 70. M. Jašek , 71. M. Jašek
0

Další gólovou přestřelku zažili hráči Rapotic. Bohužel v jejich neprospěch. Hrdinou zápasu se stal domácí kapitán Martin Čapoun, který rozhodl o domácí výhře dvěma góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martin Čapoun vstřelil úvodní gól jara

V úvodním zápase jarní části sezóny hostily Myslibořice soupeře z Rapotic. Poslední měření sil dopadlo lépe pro Myslibořice, které si na podzim z Rapotic přivezly jediné venkovní body. Myslibořice začaly aktivněji a po několika minutách se za hranicí velkého vápna opřel Tomáš Kratochvíl, jeho dělovka však rozezvučila pouze břevno. Po čtvrt hodině hry byl v pokutovém území podražen Pavel Vejvoda a rozhodčí Zbyněk Nestrojil nařídil pokutový kop, k penaltě se postavil Martin Čapoun a střelou do protipohybu nedal Aleši Sobotkovi šanci 1:0. Z nenápadné akce na druhé straně se vyklubala penalta i pro hosty, Radek Trpišovský fauloval pronikajícího hráče a rozhodčí neváhal ani vteřinu a nařídil penaltu i na druhé straně, k té se postavil Rapotický kanonýr Milan Laš a zkušeně si počkal na pohyb Myslibořického brankáře a srovnal skóre zápasu na 1:1. Už to vypadalo, že se půjde do kabin za nerozhodného stavu, když napřáhl za velkým vápnem pro změnu domácí kanonýr Bohumil Mencák a „bodlem" se trefil přesně k pravé tyči. Myslibořicím se dokonale povedl tzv. „šaťnák" a šly se občerstvit do kabin za stavu 2:1.

 

Přetahovaná o výhru skončila lépe pro domácí

Do druhého poločasu vlétly Myslibořice jako vítr, hned ze začátku napálil míč na zadní tyčku Milan Pevný, ale k jeho smůle střela skončila pouze na tyči. O chvíli později napřáhl ze střední vzdálenosti Bohumil Mencák, ale technickou střelou orazítkoval také jen brankovou konstrukci. Na druhý poločas přijela hostům posila, jmenovitě Marek Jašek, kterému se zápas jak se později dozvíte, náramně vydařil. Už za 4 minuty na hřišti si pohrál s Myslibořickou obranou a překonal i bezmocného Vodičku 2:2. Myslibořice s odpovědí nečekaly dlouho a za dvě minuty se za vápnem opřel do míče Václav Novotný a technickou střelou překonal Svobodu potřetí 3:2. Pro jarní posilu z Jaroměřic nad Rokytnou to byla premiérová branka. Poté se hodně přitvrdilo a pár zákroků z obou stran do fotbalu určitě nepatří, rozhodčí ovšem začal udělovat žluté kartony pozdě a v jedné chvíli to vypadlo, že se hráči poperou. V 70. Minutě využil velkého nedorozumění stoperské dvojce s brankářem Marek Jašek a do prázdné branky srovnal na 3:3. Hned z rozehrávky bylo pro Myslibořice ještě hůře, kolaps Myslibořické obrany zužitkoval opět Marek Jašek svým drzým průnikem zkompletoval hattrick, jeho tři branky od sebe dělilo pouhých 16 minut 3:4. Myslibořice však nehodilly flintu do žita snažily se otočit skóre zápasu zpět na svoji stranu. V 79. minutě se odražený míč z rohového kopu dostal k Bohumilovi Mencákovi a ten ze dvou metrů neměl problém svoji druhou trefou v zápase srovnat na 4:4. Gólový účet uzavřel ten, kdo ho ve 14. minutě otevřel. Kapitán domácích Martin Čapoun si zpracoval míč ve vápně a z otočky překvapil brankáře milimetrovou střelou na zadní tyčku 5:4. Myslibořice tak byly tím šťastnějším, ale myslím si i zaslouženým vítězem a udržely tak domácí neporazitelnost i v 8. domácím zápase.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Mencák Bohumil, hráč Myslibořic: Jaro jsme začali s obměněným kádrem. Prvních dvacet minut bylo dobrých, ale ve druhém poločase začali být lepší hosté. V závěru utkání jsme se semkli a větší bojovností jsme zápas dotáhli do vítězného konce.

FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Pro nás to byl bláznivý zápas, ve kterém jsme chtěli Myslibořicím sebrat jejich domácí neporazitelnost. Dvakrát jsme prohrávali, ale ani jednou jsme se nevzdali. Ve druhé půli jsme dokázali s domácími srovnat krok, a díky Jaškovi jsme utkání i otočili. Výsledek jsme však bohužel neudrželi. Hráčům, i přes porážku, nemůžeme nic vytknout. Na hřišti odevzdali co mohli. Hráli přesně tak, jak jsme si řekli v kabině. Spoléhali jsme na jednoduchou a účelnou hru směrem dopředu, nedělali jsme si zbytečné nepříjemnosti. Bohužel jsme se ale nevyvarovali individuálních chyb, které rozhodly. Pokud dáme venku čtyři góly, tak bychom neměli prohrát. Z toho jsme zklamaní.



Sestavy


TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - R. Pekárek [-] (64. T. Palát [-] ) , T. Kratochvíl [-] , L. Macháček [-] , R. Trpišovský [-] (61. T. Pekárek [-] ) - M. Pevný [-] (82. V. Čapoun [-] ) , M. Čapoun [-] , M. Šoustal [-] , V. Novotný [-] - B. Mencák [-] , P. Vejvoda [-]

FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - T. Pavlíček [-] , S. Binka [-] , L. Podpěra [-] (77. A. Kolařík [-] ) , M. Laš [-] , M. Dobeš [-] (51. M. Jašek [-] ) , P. Císař [-] , K. Kovařík [-] , J. Tesař [-] , J. Klement [-] , L. Man [-]

ŽK: 59. L. Man , 68. P. Císař , 71. M. Jašek .
Místo: Myslibořice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: NESTROJIL Zbyněk - VRZÁČEK Josef (N), PALÁT Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.