1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany si přivezly z Pyšel remízu


Branky


0

Dělbou bodů skončilo utkání na hřišti Pyšel. Zda to budou body zlaté či ztrátové v boji o záchranu ukáže až čas, ale určitě se bude každý bod oběma týmům hodit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedení v poločase neudrželi

Pyšel patřil k těm týmům, které nemohly být po podzimu spokojeni. Po loňské třetí příčce se svěřenci Martina Šubrta viděli určitě výše než na součastné jedenácté. Rouchovanům patřila šestá pozice a v případě výhry domácích, by byl mezi těmito celky jen jednobodový rozdíl. V zápase měli ze začátku utkání jasně navrch, což určitě přispěl i respekt hostů k soupeři. Čekání na první gól tak nebylo dlouhé. Ve 13. minutě dostal domácí do vedení Radek Šoukal, který dostal pěknou přihrávku mezi dvěma hostujícími obránci a poslal podél brankáře Jakuba Chocholáče míč do rouchovanské branky 1:0. Místo toho, aby domácí navýšili vedení po několika jejich šancích přišla ve 43. minutě špatná rozehra v domácí obraně , čehož využil k vyrovnání Jaroslav Slabý 1:1.

Ve druhém poločase se gólové statistiky neměnily.

Inkasovaná branka do šaten asi na domácích zanechala určitě nějaké stopy, protože ve druhé půli již nebyli tak nebezpeční. Hrálo se sice neustále nahoru dolů, ale o něco více nebezpeční byli tentokrát hostující hráči z Rouchovan, ale oni již nenašli recept na překonání domácí obrany v čele z brankářem Lukášem Teplým. Pro koho bude mít bod na konci soutěže větší cenu se teprve ukáže.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pyšel
Šubrt Daniel , trenér: V první půlce jsme byli jasně lepší a měli jsme také více šancí. Remíza je dobrá, ale měli jsme vyhrát.

1.SK Rouchovany
Maša Jiří, trenér: Do Pyšel jsme přijeli s respektem k soupeři. První poločase nás zatlačil na naši polovinu a pouze jsme se bránili. Z rohového kopu jsme obdrželi slepený gól. Naštěstí s nám podařilo díky Jardovi Slabému ještě do poloviny vyrovnat. Druhou polovinu jsme měli více šancí, ale nedokázali jsme žádnou využít. Myslím, že remíza je zasloužená pro obě strany.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - R. Šoukal [-] , L. Tůma [-] , D. Šubert [-] , O. Adam [-] - O. Tůma [-] , I. Nováček [-] , D. Šabacký [-] (87. J. Hejátko [-] ) , D. Kudrna [-] - F. Dvořák [-] (14. L. Sobotka [-] ) , J. Nestr [-] -

1.SK Rouchovany
J. Chocholáč [-] - P. Jelínek [-] , L. Ludvík [-] , R. Škarabela [-] , R. Kalina [-] (60. O. Konvalina [-] ) - R. Havelka [-] , D. Svoboda [-] , P. Vala [-] - P. Křivánek [-] , J. Slabý [-] - M. Fiala [-] (81. J. Maša [-] )

ŽK: 80. O. Tůma , 80. O. Adam - 80. M. Fiala , 90. R. Škarabela .
Hráči zápasu: O. Adam - P. Jelínek .
Místo: Pyšel. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nováček Ivo - KUDRNA Ladislav (N), FŇUKAL Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.