2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trnava B potrápila favorita z Březníku


Branky


0

První jarní vydřená výhra Březníku proti poslední Trnavě znamená pro tento tým. že se přiblížil na rozdíl tří bodů vedoucí dvojici Třebenice-Valeč

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Březník bude určitě i na jaře patřit k jedněm aspirantům na postup a na rozehrání nemohl dostat lehčího soupeře, a to béčko Trnavy. Ovšem právě Trnava dokázala Březník obrat o všechny podzimní body a určitě ani boj o záchranu jen tak nevzdá. První jarní zápas přinesl i slušné jarní počasí a zároveň mněl odpovědět na první základní otázku? Jak jsou na tom oba týmy. Zápas začali hosté slušně. Aktivní obranou, soupeře nutili k chybám. Jejich nahrávky končily mimo hřiště. Navíc se do brejku dostal Miloš Mezlík, byl však příliš překvapený a ukvapený. Domácí získávali postupně územní převahu. Jejich akce až na výjimky končily před šestnáctkou. Pokud se jim podařilo projít, narazili na připraveného brankáře Lukáše Doležala. Hlavně jeho zásluhou se šlo o poločase do kabin za stavu 0:0. Pro domácí nepříjemné, pro hosty dobré.

 

 

Domácí přeci jen dokázali vyhrát

Do druhého poločasu vstoupili už hosté hodně defenzivně. Nedařilo se jim přidržet míč a obranná činnost je hodně vyčerpávala. Větší problém s tím překvapivě měli domácí. Nedokázali se dostat do zakončení a tak se utápěli v hromadě přihrávek bez nápadu. Zlom nastal po 70. minutě. Ondračku, trpícího v týdnu střevní virózou vystřídal Jirka Eliáš. Bohužel pro hosty si v 77. minutě zapsal penaltový faul. Proměněná penalta Libora Rybníčka  obrovsky pomohla domácím 1:0. Hráli nadále bez nápadu sterilní fotbal, gólový náskok jim ale stačil. Navíc po naší další chybě z pravé strany přidávají domácí hráči v 81. minutě zásluhou Jakuba Musila druhý gól 2:0. Je rozhodnuto. Tedy jen zdánlivě. Domácí obrana přestala hrát. Tím Trnavě nabídla několik brejkových akcí.  Jedinou dokázal proměnit Jiří Eliáš 2:1 . V posledních vteřinách trochu naivně fauloval Lukáš Doležal mimo šestnáctku a tak je díky červené kartě největší ztrátou pro hosty.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Březník
Babčan Vladimír, trenér: Celý zápas jsme tlačili, ale měli jsme málo brankových příležitostí. Hostům zachytal skvěle jejich mladý brankář, nebyli jsme schopni mu dát gól.

FK Rudíkov B
Ondračka Luděk, trenér: Domácí hra trpěla velkou nerozehraností. Měli velké problémy s naší obranou. Šťastná penalta rozhodla zápas. Našim nejlepším hráčem byl brankář. Škoda jeho červené karty v závěru.



Sestavy


TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - M. Flesar [-] , D. Břoušek [-] , P. Sobotka [-] , L. Babčan [-] - L. Rybníček [-] , V. Franěk [-] , M. Stříž [-] (85. T. Vyskočil [-] ) , J. Dvořáček [-] (79. J. Trojan [-] ) - J. Musil [-] , P. Flesar [-] (63. M. Požár [-] ) -

FK Rudíkov B
L. Doležal [-] - V. Buďa [-] , M. Mezlík [-] (87. D. Fiala [-] ) , D. Jašek [-] , D. Jensen [-] , P. Malec [-] , T. Klíma [-] , M. Pitor [-] , T. Doležal [-] , L. Ondračka [-] (71. J. Eliáš [-] ) , M. Marek [-]

ŽK: 90. M. Pitor , 94. M. Pitor . ČK: 90. L. Doležal , 94. L. Doležal .
Hráči zápasu: L. Babčan - L. Doležal .
Místo: Březník. Počet diváků: 80. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - STANĚK Jaroslav, VEŠKRNA Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.