0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice B vezou z Kralic výhru


Branky


0

Nepříjemnou porážku utrpěli fotbalisté Kralic na domácím hřišti proti Hrotovicím B. Tato bodová ztráta může být velmi nepříjemná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrotovice B vyhrály první poločas

Kralice nastupovaly do jarní části ze třinácté pozice a to vinou nepovedeného závěru. Proto vstupní jarní utkání na domácí půdě mělo ukázat, jak jsou Kralice na boj o záchranu připraveni. Bohužel důležitý vstup nevyšel. Zápas se hrál na nerovném terénu. Ten asi více seděl hostujícím hráčům. Domácí na začátku utkání neproměnili dvě šance, ale jinak byli hosté lepším týmem a ve 30. minutě je poslal do vedení Michal Blatný, který si po rychlém brejku z levé strany obhodil obránce a na vzdálenou tyč Zigmundovy brány otevřel hezkou střelou skóre 0:1. Poté přeci jen domácí vyrovnali hru, ale do konce poločasu se jim vyrovnat nepodařilo. Neppříjemností pro domácí bylo vynucené Dračkovo střídání.

Michal Blatný svou druhou brankou rozhodl o výhře Hrotovic B

Ve druhém poločase se hrálo i nadále vyrovnaně, ale domácí se nedokázali prosadit přes dobře organizovanou obranu hostí, kterou dobře dirigoval Pavel Padělek. V závěru utkání pak v Kralické obraně vznikaly okénka, čehož využil z dalšího rychlého brejku v 83. minutě Michal Blatný, který se znovu prosadil střelou na zadní tyč 0:2. Tým padly veškeré naděje kralických na nějaký bodový zisk. V příštím kole tak budou muset napravit dnešní zaváhání.



Ohlasy k zápasu


FC Kralice n.Oslavou
1.Tomek Jiří, vedoucí , 2. Zigmund Vítězslav, hráč: 1.Musím pochválit mužstvo za snahu a bojovnost. Jen doufám, že zranění utrpěná v zápase nebudou mít neblahý vliv do dalších utkání. 2.Bylo to tvrdé utkání z něhož můžeme být spokojeni s uspokojivým výkonem celého mužstva.

Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí: Na to, že jsme nesehráli před jarní částí žádný přípravný zápas byl náš výkon výborný a hlavně týmový.



Sestavy


FC Kralice n.Oslavou
V. Zigmund [-] - E. Dračka [-] (44. M. Břoušek [-] ) , M. Dymáček [-] , J. Kopeček [-] , J. Chadim [-] , P. Němec [-] , M. Široký [-] , M. Tomek [-] , V. Polák [-] , M. Peťa [-] , T. Chadim [-]

Sokol Hrotovice B
M. Virgl [-] - J. Dufek [-] , P. Padělek [-] , R. Novák [-] , O. Harant [-] - M. Horák [-] , J. Kučera [-] , D. Florian [-] (86. T. Novotný [-] ) , D. Denemarek [-] (88. J. Virgl [-] ) - M. Blatný [-] , O. Dobrovolný [-] (58. T. Hadraba [-] ) -

ŽK: 19. T. Chadim , 72. V. Polák - 6. J. Dufek , 36. O. Dobrovolný , 44. D. Florian , 62. M. Blatný , 67. T. Hadraba .
Hráči zápasu: P. Padělek , M. Blatný .
Místo: Kralice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: VÉVODA Jiří - KRČÁL Adam (N), SVOBODA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.