M. Fiala 59. (p.)
M. Fiala 83. (p.)
2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavel Malý se jedenadvacátou brankou sezóny postaral o dělbu bodů


Branky


59. M. Fiala (p.) , 83. M. Fiala (p.) - 7. L. Karásek , 85. P. Malý
0

Fotbalisté Koněšína nedokázali využít naplno zaváhání Třebenic a alespoň jeden bod jim vystřílel pět minut před koncem kanonýr Pavel Malý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Koněšína šli brzy do vedení

Vzhledem k tomu, že skoro celý podzim mají domácí problémy se sestavou a musí to vždy tak nějak slátat, poslepovat nebo pomoci si mladými hráči, byl tentokrát v roli favorita hostující celek z Koněšína. A na začátku to taky tak vypadalo. Koněšínskému Lukáši Karáskovi se podařilo hned v úvodu vstřelit rychlou branku přímo z rohu a hosté tak byli pány na hřišti 0:1. Jenže částečně svoji lehkovážností se jim nepodařilo jednogólový náskok navýšit a také na druhou stranu díky tomu, že Konečného i Malého střely gólových parametrů vytěsnil mladej Havelka mimo svojí branku.  Po půl hodině hry domácí zpřesnili hru, přestali jen bezhlavě nakopávat míče a zjistili, že se se soupeřem dá hrát vyrovnaná partie. Po pěkně vykombinované postupné akci dokonce domácí nastřelili břevno a „starej“ Havelka pak v další šanci před koncem poločasu  na malém vápně změnil směr centrovaného míče, ale i na druhé straně se vyznamenal brankář Hůlka.

Body se dělily, Rouchovany proměnily dvě penalty

   Druhá půle byla opticky vyrovnaná. Domácí se dostali častěji k zakončení než v prvním dějství, ke gólové tečce chyběla větší razance vyslaných střel. Ani Koněšínu se nedá upřít snaha o navýšení skóre a zlomení odporu soupeře, ale zejména Malého pokusy končily dneska hodně nad. Domácí se přece jen dočkali vyrovnání a ani je to moc nestálo…Hůlkův nepovedený odkop od brány našel prvního domácího hráče, kterého při postupu na bránu nedovoleně zastavil stoper Zahradníček a pískala se přísná penalta. Tu doprostřed brány proměnil Milan Fiala 1:1. Obraz hry se dalším průběhu moc nezměnil. Na straně hostů spálil super šanci Sýkora, na druhé pak svou chybu napravoval Hůlka. Nějakých deset minut před koncem posoudil hlavní sudí nevinnou Zahradníčkovu teč rukou chráníc si svůj obličej opět jako penaltový a Milan Fiala tentokrát provedením doleva proměnil i napodruhé 2:1.  To, co se Rouchovanům minulou sezónu nedařilo a z čeho měli takřka komplex, jim tentokrát přineslo nečekané vedení nad favorizovaným soupeřem. Až pak Koněšín zapnul a za nějaké tři minuty bylo srovnáno. To kanonýr Pavel Malý po centru Dvořáka !!! pravou nohou !!! srovnal na konečných 2:2.

 



Ohlasy k zápasu


1.SK Rouchovany
Maša Jiří, hráč: Koněšín se dneska snažil hrát fotbal , po dvou rukách soupeře jsme šli do vedení, ale hosté dokázali vyrovnat.

TJ Koněšín
Špaček Lukáš, trenér: I takovéhle zápasy bohužel jsou. V první půli jsme měli dát soupeři tři čtyři branky a bylo by rozhodnuto. Jenže momentálně nemáme nato, aby se tak stalo. Je to blbý, ale dneska se ukázalo, že když nám chybí někdo ze základu, musí se pohnout se sestavou a není to úplně ono. Dostali jsme pak dvě branky z penalt a museli jsme zase dohánět. Máme problém udržet vedení a v klidu dohrávat zápasy.



Sestavy


1.SK Rouchovany
T. Havelka [-] - P. Jelínek [-] , D. Fiala [-] , M. Fiala [-] , L. Ludvík [-] - J. Dvořák [-] , D. Křístek [-] , P. Vala [-] , R. Škarabela [-] - P. Pachr [-] , R. Havelka [-]

TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - J. Pospíšil [-] , L. Karásek [-] , M. Pokorný [-] , P. Zahradníček [-] - T. Konečný [-] , J. Chalupa [-] (34. M. Loukota [-] ) , T. Sýkora [-] (85. Z. Řezáč [-] ) , M. Ševčík [-] (64. P. Vlk [-] ) - P. Malý [-] , Š. Dvořák [-]

ŽK: 46. P. Vala , 69. R. Havelka - 36. P. Zahradníček , 90. L. Karásek .
Hráči zápasu: T. Havelka , P. Jelínek - T. Sýkora .
Místo: Rouchovany.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.